Teade

Collapse
No announcement yet.

Wireless-kõlarid, kas kellelgi on kogemusi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wireless-kõlarid, kas kellelgi on kogemusi

Ma nimelt avastasin oma Sony receiveri tagaküljelt ühe augu (sellise PS2 tüüpi), mille juurde on kirjutatud "Rear Wireless Speaker" ja kõrval on mainitud, et "Only Sony Wireless Speaker System".

Kas sellistel tagakõlaritel üldse on mõtet ? Need siis eeldatavasti peavad iseseisvalt vooluvõrgus käima või mingite akude pealt töötama?

Tegemist Sony STR-BD 825 receiveriga. Aastast kuskil 2001/2002.

Kas tänapäeval üldse kasutatakse selliseid asju või oli see mingi ajutine segane hoog Sonyle peale tulnud ?

tagumiste wireless kõlaritega kodukino komplekte Sonylt on lausa müüa - tsirka 9 tonni maksab.
    viimati nägin seda müügil paar nädalat tagasi mustamäe Euronicsis.

Comment

Originally posted by AzA@Mar 15 2005, 09:14
      tagumiste wireless kõlaritega kodukino komplekte Sonylt on lausa müüa - tsirka 9 tonni maksab.
      viimati nägin seda müügil paar nädalat tagasi mustamäe Euronicsis.
      Kui 9 tonni, siis unustan üsna kiiresti ära, et mu receiver sellist optsiooni üldse omab :-)

Comment

kui mu mälu ei peta, petab ta harva, siis oli hinnaks leti peal 9460.-
        sinna kuulusid siis wireless tagakõlarid, wired esikõlarid, keskkõlar ning subbar ja dvd pleier koos võimendi ja radioolaga.

iseasi, kas sa nimetaid neid plastmassist vidinaid kõlariteks või mitte.

Comment

Siis see pole tegelikult päris see mida ma silmas pidasin.

Nimelt minu võimendil on keskkõlari ja esikõlarite jaoks AINULT juhtmega väljundid.
          Tagakõlarite jaoks on juhtmega JA wireless optsioon. Iseenesest päris loogiline, kuna esikõlarid ja keskkõlar asuvad üldjuhul samas seinas, kus võimendi. Tagakõlarite jaoks peaks siis üle toa juhtmeid vedama.

St. teoreetiliselt peaksid siis Sonyl olema selline komplekt, kus on ainult wireless tagakõlarid.

Comment

sonyl on wireless tagakõlaritega komplekt olemas täitsa reaalselt, mitte ainult teoreetiliselt infrapuna saatjad :P

mh, ega ma ei vaadanud ressiiverile taha, võibolla on seal wired ka tagakõlaritele.
            eks ta yks all in one komplekt oli nagu neid porukate viisi müüakse praegu - paras naisele koju filmi vaatamiseks.

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP....DVDDreamSystems

vat midagi taolist olid nood kui mitte seesama komplekt. võimu käisid need pisikesed jubinad, mis puldi kõrval vedelevad - tuli suunata umbkaudu kõlarite poole.

Tired of the wiring hassle associated with most home theatre systems? The DAV-FR10W features wireless speakers thanks to the front-to-rear DIAT digital infrared audio transmission system. It makes speaker setup and placement a snap.

800W total pauer võimas kurask

Comment

Vs: Wireless-kõlarid, kas kellelgi on kogemusi

Kas on olemas sellist juhtmevaba kõlarikaabli asendust mida siis olemasolevatele kõlaritele ühendada?

Comment

Working...
              X