Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika S90 kõllid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika S90 kõllid

Kas on mõtet panna vatti seinte külge, kas see muudaks midagi? Kui muudaks, siis ehk keegi soovitaks millist vatti ja kuidas

põhimõtteliselt egas ta eriti vist midagi ei aita..aga võid ju proovida..ostad kusagilt kangapoest vattiini..ja vooderdad veidi
    kui üldse s90 midagi modida siis kasutaja HIPI soovitas kunagi et inventerit veidi lühemaks teha
    mida sa lohh vahid

Comment

krt peaks jah s-90&#39;&#39;nel inverteruit lühemaks tegema ,sest tal see mütakas nii kahtlase kohapeal...audes lammutab naq kole s-90&#39;ned ei tee midagi <_<
      Mäll-mäll

Comment

soovitan alustuseks kastis sees juhtmed normaalsete vastu vahetada, minul aitas see sellise madalatel sagedustel "jauramise" vastu üpriski edukalt

Comment

Just vahetasingi endal ka juhtmed seest ära ja mul samamoodi, et bass muutus selgemaks ja kõrged ei sahise ka enam nii palju. Kõvasti on vahe ikka tunda
          B-)

Comment

Millise S90 inventeri lühendamisest te räägite? Mul S90F nt.

Comment

Eks neil kõigil ole proovitud inverteri pikendamisega seda sagedusriba võimalikult madalaks ajada,et kõlar mahuks teatud standardi alla. Aga see ammu teada,et nii muutub bassi täpsus negatiivses suunas ning head heli nii kätte ei saa. Nii, et mina soovitaksin neil kõigil veidikene torusid lühemaks lõigata.

Comment

Kui palju on veidikene?

Comment

Konkreetselt ei oska soovitada, tunde järgi tuleks seda teha. Alustaks ehk paari sentimeetriga.

Comment

ise võtsin s90 (35ac-212 seeria oli vist ..ehk siis see vanem..)..10cm maha inventerilt kusagil või oli rohkem..ma ei mäleta.. B-)
                    mida sa lohh vahid

Comment

Kuidas saab sellise toru puhul lühendust teha? Muutub ju toru ava nurk.

S90

Comment

Working...
                      X