Teade

Collapse
No announcement yet.

s90 uue kasti sisse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s90 uue kasti sisse?

soov siis ehitada s90 uue kasti sisse
    kas see muudab kõlarid paremaks kui panna bassikas eraldi oma kasti sisse ja kui suur see kast peaks olema ja loomulikult ka inverteri mõõdud ja kas on oluline ka see et keskmised ja kõrged peavad olema kasti sees nö. Materjaliks kasutaks 2 või 2,5 cm mdffi.
    Igasugune nõu ja abi teretulnud

aga mis mõttega? s90 bass on originaalis ka omas kastis ju st kesk on oma kopsikuga eraldatud..jne..

aga noh..ise tegin ka korra s90 bassist woofri..45ltr oli kast kui ma mäletan ja inventer oli 110x270 kui ma õieti mäletan B-)
    mida sa lohh vahid

Comment

No ise ei usu ,et midagi nii julmalt paremaks läheb, aga mine sa tea.

Comment

Kui raha on, siis oleks parem lahendus juba kõrged/keskmised välja vahetada, see muidugi jälle sunnib uusi filtreid tegema.
        Muidu kasti tegemisel ära häälesta seda väga madalale, saad mõnusama heli kui see bass originaalkastis teeb.

Comment

Ei usu, et erilist mõtet on.
          <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Kaldun arvama, et lihtsalt tegemise pärast teha pole tõesti mõtet - nagu eelpool üteldud.
            Ehk peaks oma tahtmised/soovid veel korra läbi mõtlema ja siis osutub kõige paremaks plaaniks müüa oma S90 maha ja osta saadud raha eest kvaliteetjupid ja panna midagi tõeliselt head ja vajalikku kokku...
            Ka minul on ALATI palju probleeme!

Comment

Ma arvan, et S90-test saadud raha eest on parim mis saab... S90.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

elukal täitsa õigus
                ja kui materjali ja aega ja tahtmist on , miks mitte üritada ja vaadata mis välja tuleb
                ja teema võib kustutada väärt nõu saadud

Comment

Täiesti mõttetu projekt kui kvaliteet eesmärgiks on. Kui on soov ehitamisest rõõmu tunda, siis teine asi. Mina eelistan teha seda, mida mina oskan ja lasta teha kõlareid neil, kes seda oskavad.

Comment

Working...
                  X