Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike 3 ribalise kõlariehituse plaan :D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selline tunne et kõlari ehitaja ei tea kõlari ehitusest suht midagi
    Las teeb selgeks erinevate kasti tüüpide ehitused. Kasti ehitamine ja klopsimine on lihtsaim asi. Kõrgeim pilotaaz korraliku filtri ehitamine.
    Tõenäoliselt on esimene kõlar, seega tõesti tasub kuulata teisi ja alustada 2 ribalise kõlari plaaniga ja mitte leiutada igasugusi rombe jms. Ehitamine läheb märksa raskemaks! Lõiked tuleb nurga all teha, jebimist päris palju mis teeb kodustes tingimustes tegemise päris tülikaks.

Comment

nojah .. unustage ära siis üldse se asi
      nagu seda inverteri ja tagant augu tegemise all mõtlesin natukene teist asja ...
      nagu ma tean et sama funksiooni täidavad jne ... nii loll ma ka ei ole!
      ja mis puutub kasti välimusse .. siis omaasi millise teen ja nagu see ei tähenda et kui ma nö esimest kasti ehitan ei oskaks ma mingit x kujuga puust asja valmis teha
      tean täpselt kui palju lisavaeva ma sellega endale teen

Comment

Ei miks siis nii kohe
        Pole vaja solvuda! Tore ju näha et inimesel hakkamist ja soovi on ja tore ka kui see asi lõpule viiakse ja loomulikult ise tehtud hästi tehtud tunne säilib!
        Lihtsal tunne tekib et hindad oma võimeid üle. Esimene kõll võimalikult lihtne ja suht odav peaks olema.

Comment

no ega ma üksi seda ei ehitagi .. nagu ma ütlesin .. mul on üks targem sõber kes mulle need filtri asjad teeb .. selles nagu probleemi ei ole .. kuid pöördusin siia nagu et ise ka targemaks saada jne .. lihtsalt see kui mulle sõber kõik ära teeb ei ole üldse huvitav ..

Comment

Eks see ehk teine asi kui kogenud inimese käe all teed!
            Tore oleks näha ehitamise käiku.
            OK ma ei tahtnud halvustada ega su ideesi maha laita.
            Jõudu ja Jätku ehk teisi sõnu Tahte jõudu ja Raha jätku

Comment

nagu visatoni elementi võiks ikka soovitada :P
              selle taga seisabki praegu ...
              ja nagu kõlaritega ei ole problet ...
              kuid võimuga tuleb küll rahakott tagurpidi keerata
              vahtisin mingit NAD võimu .. tahan tahan
              igatahes kõlli ehitusest tuleb terverida pilte ka ikka jah

Comment

Oman NAD'i resiiverit ja heli on tõesti mu maitse kohane!
                Heli on pisut pehme, mitte halvas mõttes, ei ole sellist Drive'i, Millele SONY on täielik vastand sonyl on seda lööki seda drive, heli way agresiivsem mulle ka täitsa meeldis, kuna sain NAD'i hea hinnaga siis otsustasin NAD'i kasuks
                Näiteks samas Yamaha jättis suht külma tunde, ei tea kas oli tingitud CD-Dekkist või kõlaritest, Yamaha heli mulle ei meeldinud. Harman-Kardon ei mahtunud mu hinna skaalasse kuna tahtsin AV resiiverit mis teeks ka STEREO's heli.
                NAD on hea valik

Comment

kui kastile auk teha, siis ongi inverter olemas, edasine on juba häälestuse ehk siis augu ristlõikepindala ja sügavuse regullimine
                  -

Comment

aga kumb parem on .. kui teha inverter või kui teha kasti mingi koridori süsteem ?või nagu vahet pole ? (inverteri all mõtlen seda et ainult toru on mingi x pikkusega)

Comment

inverter võib kasvõi viisnurkne olla, loen sügavus ja ristlõikepindala! Kui sa mõtled koridori all T-Line kasti, siis siin veic targemad mehed et seda seletada ja kasuta otsingut siinsamas foorumis, otsingusõnaks T-Line vms.
                      -

Comment

selge soovitus on ju sul 2 ribaline kast teha-nii saad ise ka omale "fiilingu" et oled asja ise 100% teinud... see garanteerib rahulolu. see koridori-värk jäta mõttest välja kui ikkagi oled otsustanud teha omale 3 ribalise kasti-liiga keeruline ehitada+veel filrtite ja muu jama kompunnimine...aga nuh teisalt foorum on vaid koht,kust võid saada soovitusi ja nõuandeid-KEEGI ei saa sind keelata peaga vastu puud jooksmast
                        ka naabritel on kõrvad.

Comment

35AC: ja kes oled sina, et tead, kes jookseb vastu puud, kes mitte ?!!

Teeme algatajale: töökäigust kindlasti pilte
                          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

kogu minu soovitus lp. kastiehitajale oli see et tehku omale jõukohane kast-kõik soovitavad talle teha 2 ribaline kast-mina kah...ei tasu ju kohe tääki tulle torgata :blink:
                            ka naabritel on kõrvad.

Comment

Inimene ise nii kindel, et saab hakkama, las siis proovib ja pusib. Pealegi tal abimees ka olemas. Pole ju tingimata põlemine, ehk saab asjast asja . Ilmselge, et 2-ribaline kast oleks lihtsam variant, kuid kui ta nõnda kindel, las proovib. Alati saab uuesti !
                              Aega ja kannatust. 35AC: no offence
                              Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

las pusib siis... :lol: aga PILTE JA JUTTU ka siis ehitamisest
                                ka naabritel on kõrvad.

Comment

Working...
                                X