Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu Süsteem SAI KAH SIIS VALMIS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Muljet avaldav.

Comment

Natuke teisel teemal, aga soovisid hinnangut ka kodulehele, siis juhiksingi tähelepanu kirjavigadele (ma olen seda tüüpi mees, et kus viga näen laita, seal tulen ja laidan)

Valmistan tellimuse peale kodu audio süsteeme, arvestades kuulaja muusikalisi eelistusi ning rahalisi võimalusi. Vastavalt soovile saab luua igaühele omanäoline helisüsteem (saab luua mille, ehk siis: omanäolise helisüsteemi ) , mille sarnast Eestis teist ei ole, sobitada see tuppa ning tekitada võimalus kogeda selget ja puhast muusikalist elamust oma kodus diivanil istudes. Saadud elamust ei saa võrrelda millegagi.

Noorematele audio sõpradele pakun võimalust soetada endale korralik ning võimas subwoofer Trance, Techno jt. sarnaste muusika stiilide kuulamiseks, sammuti (siit üks M vähemaks) on subwoofer filmide vaatamisel asendamatu kaaslane olemasolevale süsteemile.

Lugupidamisega,
      Allar88

See oleks minu arvamus asjast. Loodan et ei pahanda väikese kriitika peale. Muidu ülesehitus oli hea ja selge ja üldmulje väga hea.

PS: Kõllid meeldivad oma välimuselt kah.
      Tuleb lihtsalt täiega panna!

Comment

Stiilne, mulle väga meeldib. Tubli töö

Comment

Kui sa oma vasakpoolselt lairibalt ka selle pisivea likvideerid siis priima. Subwooferi allapoole suunatud lahendus meeldis, kuigi vaikse kuulamise peal ei tule bassid nii esile, see-eest tugevamal võimsusel on üsna effektne.
          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Working...
          X