Teade

Collapse
No announcement yet.

Majak 10ac-318

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Majak 10ac-318

Kuna sain hilja aegu majak-233 stereo magnetoola ja sellega paaris käivate kõlarite omanikuks avastasin, et majak-u lairiba elemente on 2 erinevat sorti, mõlemad kõlarid on sama kastiga kuid erinevate elementidega.
    Esimene ja teine varjant erineb keskmiste membraanide kuju, pikkuse ja ääre suhtes, Pildil selgelt näha , ka tolmukuppel on erineva suuruse, kuju ning kõrgusega.
    Tagumine raam on sammuti mõlemal erinev nagu näha sellel Pildil , erineb vist ka käigu pikkus, tunudb vähemalt silma järgi ~ 3mm erinevust.
    Küsimus oleks, siis kas ja kui palju erinevad nende kahe valjuka parameetrid teineteisest, kui keeg iennemgi sellega kokku puutunud siis oleks info väga tervitatav
    S A C
    Siberian Audio Concept

Lairiba valjukas 10GD36. Väga hea valjukas ja nende pisikeste erinevuse pärast küll probllemi ei tohiks olla. Ei tee Sinu kõrv küll neil mingit vahet. Ainult mida hermeetilisem kast seda parem heli.

Comment

kusjuures ma kuulsin nende vahe ära küll. mulle meeldis pildilt parempoolne rohkem. ei oska öelda praegu miks, sest see oli juba suht kaua aega tagasi a meeles ta mul on et pildilt parempoolne oli millegipärast parem

Comment

see vahe võis tulla ka kõlari kastist, kui nad on erineva hermeetilisusega.Tegelikult lihtne kast, kuid omad nüansid, et võrdslt mängima panna seal on mängus mitmed tegurid ja nad on hea kõlaga ja hea loomulku dünaamilise heliga.

Comment

Working...
        X