Asi on selles, et tahaks teada kuidas oleks kõige parem ehitada king audio s8-le kõlarikasti. Siin teistest teemadest pole abi olnud. Mõte oli ehitada siis bassi ja kõrge kõlariga. Aga bassbox pro ei lähe xp-s tööle. Ning oleks väga tänulik kui keegi annaks mõned mõõtmed või joonised. Tahaks endale ühed head kõlarid saada. Tänan!
Teade
Collapse
No announcement yet.
King Audio s8 kõlarikasti ehitamine
Collapse
X
-
Enne kasti ehitust: http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...opic=16341&hl=Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
-
räägi natuene siis mida sa sinna kasti kokku tahad "miksida" ja millest kasti teed? millega kuulad jne? nii on natukene raske midagi soovitada kui ainult mõte et vaja kasti ja kiiresti ja parimat...ole natukene konkreetsem...nii saad foorumist ka abi kui ise pusida kohe ei oska B-)ka naabritel on kõrvad.
Comment
-
mis kõrgetest kasti mõtled asetada? kas plaanid teha kinnise kasti või inverteriga kasti? millega oled mõelnud oma kasti katta? kuna on tähtaeg(sry a ma tõesti ei tea su isa sünnipäeva :lol: ) aitan meeleldi nii palju kui oskan ise.omal kodus KA 10 tolline kastis ilma filtrita... :Pka naabritel on kõrvad.
Comment
-
Ok katan mingise vineeritaolise õhukese plaadiga ning lakin üle. Tahan nagu kõlarit koos kõrge ja bassiga mitte subkat. Inventeriga jah. Täht aeg siis kui saaksin mõõdud ehk joonise :P Äkki kuskil on mingid mõõdud. või vähemalt mitme liitrine see peaks olema. Tuletan meelde veel et king audio s8-st käib jutt.
Comment
-
Originally posted by goodkiller@Apr 5 2005, 22:12
selge tänud. aga ma veel otsin täpsed mõõtmed. ja kui valmis teen pildid kah.
Tuletaks meelde et, King Audiost ei saa ertiti SQ'd loota.
Seega mata maha see plaan.kurat, ma nägin öösel unes, et bass ja treble olid põhja keeratud
Comment
-
to SQ-politsei: JÄTA SEE VIRISEMINE-foorum on koht,kus antakse nõu,mitte ei laideta teise projekti maahpõhja- SA VIST IKKA EI SAA SELLLEST ARU... saab siis sellest,mis saab...mida sa ise sellel teemal virised....kui ei meeldi, siis tee ise parem kast valmis. aga siiamaani....EDU TEEMA ALGATAJALE B-)ka naabritel on kõrvad.
Comment
-
Originally posted by 35AC-021@Apr 8 2005, 08:25
to SQ-politsei: JÄTA SEE VIRISEMINE-foorum on koht,kus antakse nõu,mitte ei laideta teise projekti maahpõhja- SA VIST IKKA EI SAA SELLLEST ARU... saab siis sellest,mis saab...mida sa ise sellel teemal virised....kui ei meeldi, siis tee ise parem kast valmis. aga siiamaani....EDU TEEMA ALGATAJALE B-)
aga mida teab "Radiotehnika mees" SQ'stkurat, ma nägin öösel unes, et bass ja treble olid põhja keeratud
Comment
-
Originally posted by SQ-politsei+Apr 8 2005, 15:40--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SQ-politsei @ Apr 8 2005, 15:40)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-35AC-021@Apr 8 2005, 08:25
to SQ-politsei: JÄTA SEE VIRISEMINE-foorum on koht,kus antakse nõu,mitte ei laideta teise projekti maahpõhja- SA VIST IKKA EI SAA SELLLEST ARU... saab siis sellest,mis saab...mida sa ise sellel teemal virised....kui ei meeldi, siis tee ise parem kast valmis. aga siiamaani....EDU TEEMA ALGATAJALE B-)
aga mida teab "Radiotehnika mees" SQ'st [/b][/quote]
Ega nüüd politsei ka kõigetargem mees nüüd seda ütlema pole
Mendid tavaliselt lollid kui lauajalad :lol:
ja kas keegi rääkis seal, et tahab teha SQ kasti?Minu mäletamist pidi mitte.
endal alles 6 postitust ja juba 10 postitust on sellekohta olnud, et sa ohid liiga palju siin :angry: .Aita inimest mitte ära vingu et king audio on saast.Kolme sottiga sa paremat kõlli küll nüüd kuskil ei saa.Mäll-mäll
Comment
Comment