Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvutikõlarid Finlux

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvutikõlarid Finlux

Lubage esitleda arvutikõlareid firmalt Finlux:

Suletud tüüpi, kaheribalised. Kastid sisaldavad muide tootja poolt paigaldatud summutusvilla, filtri skeemis on isegi üks induktiivpool!
    Hääl - selle raha eest väga hea! Kodune konsiilium leidis minu kurvastuseks, et kõlavad meeldivamalt, kui taamal asetsevad T-line`d.

Tase

Comment

omapärane ja odav lahendus koju:P ka nii saab asju teha au ja kiitust meisrtimehele
      ka naabritel on kõrvad.

Comment

wau... Leidlikusel pole piire!.. Mega!! B-)

Comment

See on juba kõlarite narrimine.Nii võime ju kõik s....st saia tegema hakata

Comment

Originally posted by mtvx@Apr 5 2005, 15:40
            See on juba kõlarite narrimine.Nii võime ju kõik s....st saia tegema hakata
            Tohoh!
            Ma küll ei arva, et Finlux`i Skydesign seeria telekad sandi häälega oleksid olnud! Loomulikult pole tegu Hi-Fi kõlaritega, aga usun, et enamikust poelettidel laiutavatest mainstream arvutikõlaritest mängivad paremini. Bassiotsa oleks muidugi kerget subwooferi toetust vaja, aga pole kahjuks hetkel ühtegi sobivat valjukat (vedelemas).
            Ning kujunduslikult haakuvad nad minu arvates küllaltki hästi toaomaniku (see pole mina ) veidi eripärase maailmavaatega

Comment

see on mega hää mõte (Y) ma siin pool minti naeran juba mõte on supper(Y)
              Mäll-mäll

Comment

igati kaval mõte, aga lahendus on poolik.sa pane ekraani asemele mattklaas ja tee veel värvimuusika ka taha.siis on täiskomplekt.

Comment

Working...
                X