Plaan on hakata millalgi valmistama endale OB kõlareid. Ma tean et OB elementidel peab olema võimalikult kõrge Qts. Kuna filtritega sõber ei ole, siis mõtlesin lairiba peale. Silma hakkas visatoni bg17 mis andmete poolest peaks sobima, samuti on tal hea tundlikkus. Kas see kõrge Qts kehtib ka siis kui kasutada ainult kõrgematel või on see vajalik ainult madalamate sageduste esitamiseks? Kui nii, siis kas sobiks kõrgemateks ka bg20 ja madalamale näiteks mingi vene papp? Võimendiks on a`la 5-6 w lampvõim (pole päris kindel), toa suurus on 12 m2. Kõlareid hakkaks kasutama peamiselt vokaali, klassika ja rocki kuulamiseks. Samas oleks vajalik ka suht normaalne bassiosa, kuna vaataksin nendega ka filme. Milline peaks olema paneel? Olen suht palju netis ringi kolanud ja olen palju näinud selliseid paneele nagu on variandid J, G ja F sellel leheküljel.
Samuti oleks küsimus U ja H framide kohta. On olemas proge nende arvutamiseks. Kui teha kaheribaline, siis kas panna bassikõlar sinna?
Palju küsimusi küll, aga need juba tükk aega pead vaevanud <_<
Samuti oleks küsimus U ja H framide kohta. On olemas proge nende arvutamiseks. Kui teha kaheribaline, siis kas panna bassikõlar sinna?
Palju küsimusi küll, aga need juba tükk aega pead vaevanud <_<
Comment