Teade

Collapse
No announcement yet.

K: S30 andmed, tolmukuppel ja värvimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: S30 andmed, tolmukuppel ja värvimine

Esiteks oleks tarvis siis S30ne andmeid, et teha kast. Proovisin googledada nii S30 kui ka 25gdn-1-4-80 (kõlari taga on kirjas selline tähis), aga ei midagi. Sain teada et kasti maht on 10 liitrit aga tekkis järgmine mure et kuidas ma saan teada inventeri suuruse või kui suur peaks olema kast kinniselt. Mõningad andmed leidsin, aga nendest on väga vähe kasu. Kõlarile tahaks teha siis nn. slot tüüpi inventer (ei tea õiget nimetust aga nii olen kuulnud seda vähemalt.)

Teiseks mureks oleks seline et kuna ühel kõlaril on tolmukuppel katki siis kuidas on võimalik uus teha või kes teeks selle soliidse summa eest kuna endal ei ole vormi. Veel toremdam oleks kui saaks endale asja käppa, aga ei tea seda tehnoloogiat väga. Olen kuulnud et niisutatakse papp ära ja pannakse vormi kuid kust ma saaks sellise vormi(kahe lusikaga seda ära ei tee )? Tegelikult on veel yks pioneeri freeairsub millel oleks vaja uus kuppel teha kuna seegi on kellegi "vägivallatsemise" käigus sisse lykatud ja kortsus. Viimasel kõlaril on suhteliselt paksus papist tehtud ja see ei tule enam "tolmuimeja" meetodil välja ja näeb inetu. Tegelikult tal väga viga ei ole ja helis see ei kajastu kuidagi (vähemalt kõrva järgi) aga silmale on kole.

Kolmandaks tahaks teada kõlari värvimise kohta. Kust kuhuni on mõtekas värvida ja millise värviga? Kas seda membraani osa ei värvita ära? Kardan et memraani ära värvimisega juhtub see asi et see värv lihtsalt tuleb sealt maha ja muutub koledaks kui kohati on värvine?!

Ette tänades ja asjakohaseid vastuseid oodates...

Ise olen s30ne tolmukupliks lõiganud vähe paksemast papist kui suitsu paki papp rõnga, mis u sama suur kui too tolmu kuppel oli. Näpitsatega mudisin neid ääri veits ära et suurem pind läheks vastu. Teine kord panin trendi pakist lõigatud rõnga, mitte midagi ei painutand-mudind lihtsalt veits rohkem momenti ja kõik. Häälitses nagu varem. Värvimine IMO ei muuda suurt midagi kui paned väikse kihi.
    Imelikku häält teeb krapp siis kui traadid on natuke lahti või on koonus paigast - tsentreerseibi küljest lahti.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Kas kuidagi terve elemendi suuruses ei ole võimalik teha nn. tolmukuplit, yhesõnaga siis peale membraani panna see papp või mingi muu materjal. kas sellega võidab kaotab midagi ja kui siis mida.
      Ja vastust ei ole saanud siiski kõlari endaandmeid.

Comment

Kas kuidagi terve elemendi suuruses ei ole võimalik teha nn. tolmukuplit, yhesõnaga siis peale membraani panna see papp või mingi muu materjal.
        Kui sinna taha mingeid tugevdusi ei pane, ei pea asi helisurvele vastu.
        Vist.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
        X