Teade

Collapse
No announcement yet.

35ac021 bass NB:PILDID

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ok doki, proovisin veel, seda auku tinaga täita, aga see ka aidanud, võibolla, on ta siis oma aja ära elanud. Põhimõtteliselt, küsisin noorest tehnkumist järgi, et kas on võimalik sinna midagi asendada, nad pakkusid seda http://www.audes.ee/index.php?id=1445&tpl=1003 oli vist, suht sama tundub, aga seal nagu neid keeramis auke rohkem, et nagu kas ta mul sinna kasti ikka läheb. Ja need juhtmed mis kasti seest kõlli külge käivad ,kas neid peab jälle tinutama või võib niisama keerata ümber?

Comment

Ja need juhtmed mis kasti seest kõlli külge käivad ,kas neid peab jälle tinutama või võib niisama keerata ümber?
      Tule taevas appi. No loomulikult peab!

Comment

oh, jeesus, krt see tehnika ei või kaugemale areneda, keeran uue kõlli ka piixu.

Comment

aga, millest võib see metall olla, alumiinium vms, ma mõtsin et prooviks tinaga kinni sulatada, mul erilist ettekujutust pole, aga äkki kellegil on mingit head lehte elemendi töötamisest, sellest oleks suur kasu, siis nagu näeks kas seda on võimalik parandada.

Comment

Ütleme ausalt - ega sul suurt lootust seda enam parandada pole, vähemalt ise tehes küll mitte. Oleks vaja sul see õnnetus viia mõne teadjama inimese kätte, kes suudab asjast ehk veel elulooma saada.
            Kuigi, kõige mõistlikum oleks uus element vaadata - kuna Audesed on siiski vähe teistsugused(eeldab mõlema bassi samaaegset vahetust - samas, siis juba muudki ette juba võtta), oleks sinu jaoks parem lahendus saada kusagil, kuidagi, üks vana, Estonia korras kärgbass.

Kuigi, jõudsime sinnani, et kui pidevalt neidsamu kõlareid nö uuendades raha sisse taguda, oleks kohe mõistlikum midagi muud mõelda.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

pole nagu, erilist midagi tagunud, aga mis see halba teeb ,kui teises vana bass sees on?

Comment

Originally posted by normaalne@Apr 28 2005, 15:13
                aga mis see halba teeb ,kui teises vana bass sees on?
                Mis see halba teeb? Vot helipilt läheb paigast ära. Ega autol ka ei saa nii teha,et parempoolse esiratta vahetan välja, ülejäänud jätan samaks.

Comment

egas jah ple siin midagi.,.otsi mõni targem sepp oma kodukohast ja lase tal üritada korda teha..v siis jah ..lihtsam..pane kuulutus ülesse ostusooviga selle elemendi suhtes..

edu!
                  mida sa lohh vahid

Comment

sitast saia tee nagunii, kas tõesti on siis nii suur moonutus vahel, minumeelest näeb ta küll välja täpselt samasugune ainult ,et audese omad on ümmargused.
                    Mul suht savi, ma nigunii helipildist aru ei saa, aga põhimõtteliselt ikka mängib või? 8 oomine ta ju on, õhku ei tohiks lennata. :huh:

Comment

kui sa aru ei saa siis pane oma katkine auguga element tagasi kasti ja kuula edasi B-)

Comment

jap paneks küll, aga nii palju saan küll art bassi lihtsalt pole. Oki doki mul see audese kõll olemas, aga see neetud ei mahu sinna sisse, see kõlar on nati laiem, mingi 1-2cm vist, et nagu millega seda maha võtta.

Edit:Nii täna kontrollisin, et see neetud kasti auk on niiga väike, see uus audese kõlar on laiem, kui see vana mul, kasti tuleks lõigata 1.5cm laiemaks, et see sisse mahuks, aga see on kodustes tingimustes raske, kuna tikksaega, seda nii täpselt ei sae ka. Teiseks kui ma käisin Luise Noores tehnikumis, väideti, et see kas mahub sinna ilusti sisse, öeldi ainult, et kurviaugud võivad muutuda. Kas mul on õigust, ära vahetada, millegi vastu mis sinna sisse mahuks?

Comment

Pole midagi nii keerulist tikksaega auku suuremaks lõigata!?
                          Nõrgalt ujuv serv kattub ilusti kõlari servaga mis pisut ulatub üle ääre, kuhu keerad kruvid sisse. Kui oled kindla käega saad ühe hingetõmbega vägagi sirge augu.

Comment

jap, auk tehtud, kõlar mahub sisse ka jama ,et see vana kõlarikate peale ei mahu, aga käib kah!

Edit:Tänu kõikidele aitajatele .

Comment

Working...
                            X