Teade

Collapse
No announcement yet.

Vanad vene kõllid, mis leitud keldrist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sulle peab ikka kõik puust ja punaseks tegema, walwal kirjutas sulle, kust pead selle valjuka kohta lugema. Kuna sa seda pole viitsinud teha, siis - suures kastis mängivad need valjukad ainult kõige paremini!
    Mis pagana woofri sa sellest valjukast tegid? Mul käis jõnks kohe südame alt läbi kui seda lugesin - milline raiskamine!

Comment

Originally posted by Sully@Apr 24 2005, 15:46
      Sulle peab ikka kõik puust ja punaseks tegema, walwal kirjutas sulle, kust pead selle valjuka kohta lugema. Kuna sa seda pole viitsinud teha, siis - suures kastis mängivad need valjukad ainult kõige paremini!
      Mis pagana woofri sa sellest valjukast tegid? Mul käis jõnks kohe südame alt läbi kui seda lugesin - milline raiskamine!
      Sry et võib-olla liiga palju küsisin, see Petit Onkini teema oli väga pikk ja nõudis süvenemist. Selge siis, et parem jätta nad siis juba orig. kastidesse.
      PS: Bassikõlarina kasutamine oli lihtsalt üks rakendus nendele, ei saaks öelda et nad poleks sellega hakkama saanud. Suurema osa ajast on kasutuses olnud ikka lairiba kõlarina.

Comment

...pole sellises kastis neid(4A-32() valjukaid näinud..mul oleks sulle järgmine küsimus-kas võiksid ära mõõta kõlari sisemised mõõdud, siis saab teada, kui suurt kasti nad nõuvada!

Äitäh

Comment

...pole sellises kastis neid(4A-32() valjukaid näinud..mul oleks sulle järgmine küsimus-kas võiksid ära mõõta kõlari sisemised mõõdud, siis saab teada, kui suurt kasti nad nõuvada!

Äitäh
          Teen ära kui koju juhtun. Kahju et seda sinist kasti lammutada ei õnnestunud, seal peaksid vist olema sama tüüpi elemendid kuid kas just täpselt samad. Sinine mängib pehmemat heli, samas tollel on vooderdust ka.

Comment

http://audioportal.spb.ru/diy/4a/4a32box.php

Midagi valjukast 4A-32 Ja sobivast kastist kõrgekvaliteedilise süsteemi jaoks.

Comment

Vabandust,OT:
              Neid siniseid Venetse oli mulgi kaks tükki,mõned aastad tagasi.Kahjuks müüsin maha.Aga muidu aitas kuulata küll,originaal võim oli ka kaasas.
              Birdshit

Comment

sain oma laiskusest jagu ja tipin ka paar rida. ex see ole igaühe enda teha, mis ta oma kõlaritega teeb ja kuidas kasutab. mina ei ole viitsinud eraldi kasti suurust välja arvutada.arvutasin kohe onkeni ja olen sellega väga rahul. aga võin öölda, et pisikeses kastis see 4A32 ei kõla. kuigi on ka originaal kast. välismõõtmed siis-600x450x250. materjali paksus 15. ilmselt olid need kastid mõeldud fuajeedesse. teine tüüp kaste millega olen kokku puutunud olid mõõtmetega-710x500x350(materjali paksus jällegi-15)-nende heli oli juba väga hea. need olid kaheribalised. tviitrix siis-1A-20 ruuporiga. siin oli minu jaoks jälle üks arusaamatus.millex neid tviitreid üldse vaja oli kui lairiba ise mängib kõrgemalt. millex siis lõigata lairiba ülemine ots ära ja istutada selle asemele 1A-20? võibolla keegi oskab seda selgitada?

Comment

Working...
                X