Teade

Collapse
No announcement yet.

AL130 või AL170

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AL130 või AL170

Lugesin vanad teemad läbi, kuid ei leidnud seda, mida lootsin. Kas on keegi nendega midagi ehitanud või kuskil neid kuulnud. Huvitab just see, kui neid kodukino kõlarites kasutada, kas on vahe W130S või W170S'ga helipildis või ei ole mõtet seda lisa raha välja käia? Visatoni foorumi teemasi sirvides siis nagu pidi oluline vahe olema, teab keegi kommenteerida?

Tänud juba ette

Arvestades et ühed on Al ja teised paberi koonustega on oluline vahe. Kumb, parem see on natuke maitse asi aga ilmselt Al. Kahjuks konkreetsete isenditega kogemus peaaegu pudub.

Comment

suuremal valjukal peaks olema natuke parem bass ja ka helitugevus on suurem

Comment

Nagu Moi juba ütles, on vahe olemas - alumiiniumi puhul tuleb filter tunduvalt keerulisem, et cone-break`iga toime tulla. Al130 oli ka üsna madal tundlikkus, kuid korraliku võimendi olemasolul pole see väga probleem.
        Kui kõlareid ainult kodukinos kasutada, siis ei näe eriti mõtet alu.koonuse näol suurema summa väljakäimise eest - muul juhul pead selgeks tegema, kas sulle alu meeldib või mitte. W130S on igaljuhul korralik valjukas.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Selge, ei hakka siis AL peale rohkem mõtlema, kui kolm korda rohkem makstes suurt vahet helis ei ole. Aga siis oleks järgmine küsimus. Plaani järgi on 5 kaheribalist vaja, kas kasutada siis ühes kastis kahte (Couplet Light või CT Center 130) W130S'i või ühte (Alto I või midagi sarnast)? Ma ise arvan, et peaks ühest ka piisama, korteris kontserti pidada nagunii ei ole ilus. Ahjaa, milline tweeter ka siis juurde sobiks?

Comment

Minu soovitus oleks ,et teeksid kõlarid w130s + sc10n tweetriga. Intzi käest võiksid küsida filtrite asjus ,kuna tema selliseid komplekte ennemgi teinud.
            Tõnis

Comment

tavaline hi-fi element VS high-end element? julgen väita et vahe on neil ikka suht suur, kogemus mõlemaga. ja nagu al130 pealt w130s peale ei taha kuidagi kohe tagasi minna. seega kui raha on ja juba oli mõttes, et äkki soetada paremad kui w130s/w170s siis pole palju mõelda siin minuarust. (lisaks on veel hetkel -25% ja saab al'id hea hinnaga kätte)

Comment

Muidugi on vahe olemas, aga! Kui tõesti ainult kodukinos hakatakse kõlareid kasutama, siis on alu. koonusega AL130 ost nagu natuke raiskamise moodi.
                Kui aga mängu tuleb juba muusikaline osa, siis on lood teised - see konkreetne element on tehtud kõrgel tasemel ja on päris kobe. Nagu juba enne ütlesin, tuleks ka selgeks teha, kas alu üleüldse sobib sulle.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Apr 28 2005, 10:18
                  Muidugi on vahe olemas, aga! Kui tõesti ainult kodukinos hakatakse kõlareid kasutama, siis on alu. koonusega AL130 ost nagu natuke raiskamise moodi.
                  Kui aga mängu tuleb juba muusikaline osa, siis on lood teised - see konkreetne element on tehtud kõrgel tasemel ja on päris kobe. Nagu juba enne ütlesin, tuleks ka selgeks teha, kas alu üleüldse sobib sulle.
                  ega ma ka kodukino fänn pole nagu tead aga ma arvan, et vahe tunda ikka ka filmivaatamisel (kui korralik ruum, ja muu tehnika) kas heli tuleb ikkagi nyyd tavalistest low end kõlaritest või kallitest ja kõrgema otsa kõlaritest ja kui tahetakse head heli kodukino jaoks siis miksmitte kasutada kõrgema otsa elemente kui rahakott kannatab ja soovi on. visatoni foorumi galeriis palju pilte kodukinodest kus on al'id ja ti'd kasutusel
                  kuid ega jah ise kodukino jaoks ei ehitaks selliste elementidega kaste, kuna minujaoks oleks see ka mõttetu ja raha raiskamine kuna ei hinda seda kodukino asja, see kelle jaoks kodukino on see nr1 siis why not.

Comment

Ma just täna ostsin prooviks W130S, W170S ja SC10N'i. Üritan kuulata ja katsetada neid erinevates kastides ja konfiguratsioonides siis oskan vast rohkem asjast arvata. Kui ei meeldi siis võib veel prooviks mõne ALi ka võtta. Loomulikult raha puu otsas ei kasva ja mõtetult raisata ka ei taha.

Üldjuhul oleks ikka jah kodukino jaoks neid vaja kuid eks muusikat tuleb ka kulata, kasvõi mõnda kontserti või tasutaks raadiot aga see ei ole primaarne.

Comment

Sai eile kiiruga katsetatud siis alumist ja keskmist otsa. W170S kinnises 15l kastis ja W130S kinnises 5l kastis. W130S'i keskmised on väga head ja mulle täiseti piisavad aind et madalamat otsa võiks rohkem olla, selleks vaja inverter kast teha ilmselt. W170S'i madal ots on aga väga hea, mis sobiks ideaalselt kodukino kõlaritesse, ainult et keskmine osa tundus tuhmim kui 130el. Seega vaja kiirelt inverteriga kast 130ele teha ja uuesti proovida, sest järgmine nädal veel on -25%. Või mis visatoni spetsialistid arvavad?

Comment

Sain ka siis oma esimesed kastid valmis. W130S ja SC10N, 12 liitirine inverter kast. Sai just nimelt suurem tehtud, et madalam ots tugevam oleks. Üldiselt olen ma väga rahul esiteks heliga, praegused kõlarijalad (loe: Radiotehnika S150ed) viiakse kohe sauna õllelauaks kui õiged jalad see nädal valmis saan. Teiseks esimeste kodukastide kohta minumeelest suht õnnestunud välimusega ka, spooniks on ameerika tamm poolläikiva lakiga.

Comment

küsimus - vent tagaküljel/puudub?

Comment

kõllid väga ilusad aga kruvid võiks mustad olla aga see minu maitse/arvamus.

Comment

Originally posted by saajatz@May 30 2005, 18:29
                              küsimus - vent tagaküljel/puudub?
                              Camsist kirjutas:
                              W130S ja SC10N, 12 liitirine INVERTER kast. Sai just nimelt suurem tehtud, et madalam ots tugevam oleks.

Kui ees ei ole näha siis peab ju tõenäoliselt taga olema. Ma ei usu, et meistrimees augu kogematta kinni spoonis :lol:

Comment

Working...
                              X