panna siis 1 s-30 toas maki järgi, kas mängib ikka maki taga ära?
Teade
Collapse
No announcement yet.
S-30 automaki järgi
Collapse
X
-
Kas keegi seletaks lähemalt "kõlari ära võimendamise" teemal :blink:The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
see on jah huvitav asi :P Paljudel selline arvamus, et kui panna võimsam kõlar, tähendab seda, et tuleb ka võimsam võimendi panna.Tegelt ei ole see ju üldse nii.Mida võimsam(ma mõtlen võimsama all ikka tõesti võimsamat ja suuremat, mitte aint numbrites väljenduvat võimsust) kõlar, seda rohkem tuleb häält välja sama võimsuse juures.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Mina mõtlen selle all seda, et sa ei saa kõlarit hmm, kuidas nüüd öelda Lõpuni mängida.
See hääl, mis sealt tuleb selle automaki võimsuse piiril, kuigi kõlari poolest annaks veel keerata, ei ole hea. Võrrelge kasvõi s30 tavalise y101 ja automaki taga, vahe on ja mitte väike.Darkest beatz...
Comment
-
Originally posted by tuumik@May 5 2005, 11:28
see on jah huvitav asi :P Paljudel selline arvamus, et kui panna võimsam kõlar, tähendab seda, et tuleb ka võimsam võimendi panna.Tegelt ei ole see ju üldse nii.Mida võimsam(ma mõtlen võimsama all ikka tõesti võimsamat ja suuremat, mitte aint numbrites väljenduvat võimsust) kõlar, seda rohkem tuleb häält välja sama võimsuse juures.
Ma olen veel noor ja loll, ning sooviksin teada
Et kui on näiteks 100w võimendi ja 1000 w kõlar, siis see mängib võimendi täisvõimsusel kõvemini kui näiteks 300 w kõlar.Darkest beatz...
Comment
-
Originally posted by MosseVend@May 5 2005, 16:46
Mina mõtlen selle all seda, et sa ei saa kõlarit hmm, kuidas nüüd öelda Lõpuni mängida.
See hääl, mis sealt tuleb selle automaki võimsuse piiril, kuigi kõlari poolest annaks veel keerata, ei ole hea. Võrrelge kasvõi s30 tavalise y101 ja automaki taga, vahe on ja mitte väike.
Comment
-
Originally posted by MosseVend+May 5 2005, 16:52--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MosseVend @ May 5 2005, 16:52)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-tuumik@May 5 2005, 11:28
see on jah huvitav asi :P Paljudel selline arvamus, et kui panna võimsam kõlar, tähendab seda, et tuleb ka võimsam võimendi panna.Tegelt ei ole see ju üldse nii.Mida võimsam(ma mõtlen võimsama all ikka tõesti võimsamat ja suuremat, mitte aint numbrites väljenduvat võimsust) kõlar, seda rohkem tuleb häält välja sama võimsuse juures.
Ma olen veel noor ja loll, ning sooviksin teada
Et kui on näiteks 100w võimendi ja 1000 w kõlar, siis see mängib võimendi täisvõimsusel kõvemini kui näiteks 300 w kõlar. [/b][/quote]
Võimsused ei ole määravad.Peamiselt määrab kõlari poolt taasesitatava heli valjuse kõlari tundlikkus.Seega nt. 10W võimendi mängib 100W(tundlikkus nt. 82dB) kõlariga vaiksemalt kui nt. 1000W(tundlikkus nt. 92dB) kõlariga.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment