Teade

Collapse
No announcement yet.

S-30 automaki järgi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by MosseVend@May 5 2005, 14:52
    Kas teil oleks võimalik selgitada, nagu mis loogika järgi see nii on?
    Ma olen veel noor ja loll, ning sooviksin teada
    Et kui on näiteks 100w võimendi ja 1000 w kõlar, siis see mängib võimendi täisvõimsusel kõvemini kui näiteks 300 w kõlar.
    Ütle nüüd sina mulle kumb mängib valjemini kas 1kw vuufer 300w võimu taga või 300w võim 1kw võimu taga???????Rõhutan, et kõlari võimsust ei vaadata nubritest pakendilt, vaid hinnatakse sellega mis, on normaalsetel inimestel kahe kõrva vahel.
    muusika on kuulamiseks

    Comment


      #17
      [OT]ma arvan et see esimene variant mängib kõvemini. kuigi mine sa tea, kui panna 1kw võimu taha veel 300w võim, siis see pauk võib sealt ka üsna kõva. võimud on sellisel juhul küll ainult ühekordseks kasutamiseks :lol: [/OT]

      Kui asjast rääkida, siis tegelikult mängivad mõlemad sama kõvasti - esimesel juhul piirab maksimumvõimsuse elemendi võimsustaluvus mis on 300w. teisel juhul piirab võimendi maksimaalne võimendus, mis on samuti 300w. järelikult: 300w=300w. mis tähendab et nad mängivad mõlemad sama kõvasti (oletades, et mõlemad kõlarid on sama tundlikkusega.)

      Comment


        #18
        Ei ole sinuga nõus.Miks peaks võimsama kõlari taga võim ära kärssama?????????Kunagi oli mul tda2003 (toitepinge oli väike ja võimsus oli mingi2-3w)taga 15"kontsert kõll.Pani nii, et korteris teises toast paluti muusikat vaiksemaks keerata.Tegelt peaks taolise võimsuse testi ära tegema.Rohkema rahvaga ja erinevate võimendite/kõlaritega.
        muusika on kuulamiseks

        Comment


          #19
          no mina ei tea ...mul pane see s90st tehtud supakas igatahes autos juuksed peas võnkuma ......kui sellest kellelegi vähe on sis oleks vist tark kõrvaarsti juurde minna. :P

          Comment


            #20
            Härrased,Kui eeldada,et kahe võrreldava kõlari ( näiteks 300W ja 800W) tundlikkus on sama,siis mängivad nad ühe ja sama võimendi taga täpselt ühe tugevuselt.Selle helitugevuse määrab ära ikkagi võimendi võimsus,mitte kõlari võimsus.
            Vana helitehnika remont Pärnus

            Comment


              #21
              Olen nõus, et kõlari võimsus ei määra helitugevust.Aga reeglina on võimsam kõlar suurem ja reelina on suurem kõlar parema tundlikusega.Siin võib vaidlema jäädagi mis asi on võimsam kõlar.Mina ei pea seda kõlarit võimsamaks millel on magneti peale suurelt kirjutatud 800w pmpo.
              no ja teemakohaselt küsiksin, et kumb kõlar teeb automaki taga rohkem häält, kas s30 või s90.Tundlikused pole küll täpselt samad, aga minu arust ei ole kõlaril põhiväärtuseks see kui kõvasti ta mängib vaid veel tähtsam on sagedusriba.Ja s90 mängib mõlesmas oasas paremini kui s30..Mõistust tuleb asja juures kasutada.Siis saab ilusti hakkama.Ok.Mina ei viitsi igaljuhul sellel teemal siin vaielda.
              muusika on kuulamiseks

              Comment

              Working...
              X