Ma ei usu, et Visaton vajaks kiitmist sellepärast, et Tevalo seda müüb ja see siin Tevalo foorum on. Omadest kogemustest võin öelda et Visaton ON hea. Ja intz oskab need väga ilusti kasti lüüa. Omal praegugi dilemma - kas last Inzul teha kõik 5 kõlarit või ise mässama hakata. Tean juba ette ära, kumma tehtud lõppkokkuvõttes paremini kõlavad ja ilusamini viimistletud on, kuid... tahaks ikkagi ise nac nikerdada - pikad sügisõhtud vaja mööda saata.
Aga teistele olen soovitanud (on VÄGA rahule jäädud) ja soovitan edaspidigi oma kõlarimurega intzu poole pöörduda. Ainuke asi, mis mind hämmastab on tema valmistatud kõlarite hind. Siiani on jäänud mulje, et kutt teeb seda ainult oma rõõmuks või suurest armastusest puutöö vastu . (Ma loodan, et ta sellest postitusest mingeid tagajärgi ei tee, kui ma tõesti tellin temalt nüüd kõllid )
Aga teistele olen soovitanud (on VÄGA rahule jäädud) ja soovitan edaspidigi oma kõlarimurega intzu poole pöörduda. Ainuke asi, mis mind hämmastab on tema valmistatud kõlarite hind. Siiani on jäänud mulje, et kutt teeb seda ainult oma rõõmuks või suurest armastusest puutöö vastu . (Ma loodan, et ta sellest postitusest mingeid tagajärgi ei tee, kui ma tõesti tellin temalt nüüd kõllid )
Comment