Teade

Collapse
No announcement yet.

Uus kolmeribaline kõlariprojekt Indrekult

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Ma ei usu, et Visaton vajaks kiitmist sellepärast, et Tevalo seda müüb ja see siin Tevalo foorum on. Omadest kogemustest võin öelda et Visaton ON hea. Ja intz oskab need väga ilusti kasti lüüa. Omal praegugi dilemma - kas last Inzul teha kõik 5 kõlarit või ise mässama hakata. Tean juba ette ära, kumma tehtud lõppkokkuvõttes paremini kõlavad ja ilusamini viimistletud on, kuid... tahaks ikkagi ise nac nikerdada - pikad sügisõhtud vaja mööda saata.
    Aga teistele olen soovitanud (on VÄGA rahule jäädud) ja soovitan edaspidigi oma kõlarimurega intzu poole pöörduda. Ainuke asi, mis mind hämmastab on tema valmistatud kõlarite hind. Siiani on jäänud mulje, et kutt teeb seda ainult oma rõõmuks või suurest armastusest puutöö vastu . (Ma loodan, et ta sellest postitusest mingeid tagajärgi ei tee, kui ma tõesti tellin temalt nüüd kõllid )
    Tuleb lihtsalt täiega panna!

    Comment


      #47
      Originally posted by ints84@Oct 18 2005, 12:14
      On mõni kogenum inimene ka neid kuulanud? Julgeb ta väita, et see on raudselt parim hinna/kvaliteedi suhe selles klassis? Seni pidasin Audese variante parimateks, mis Eestist saada võib 5-6k eest.
      Kui Tallinnas on mõni audiofiil kes teab kuidas kõlavad Audes 134 või muu sarnase hinnaklassi kõlar siis minu juures on jätkuvalt Intzu esimesed Nr.5-d mida saab tulla kuulama.
      Tulemuseks võiks siis tekkida objektiivne võrdlus Nr.5 ja näiteks Audese või ka mõne teise kõlari osas.

      Võta kaasa oma maitse järgi CD/MD ning lepime aja kokku.

      PS: eks ennastki huvitaks säärane võrdlus :-)

      Comment


        #48
        Hi-Fi klubis oli mõned ajad tagasi võimalus kuulata Nr2 (imo). kui inimene on skeptiline, siis peab ta ise kuulama, kuidas miski asi kõlab.
        ehk... käisin hi-fi's kuulasin 12k ja peale (misiganesvägaheafirmakõllid) ja siis kuulasin 2,5k intzu tehtud kõlle - helis oli vahe, aga igapäevaseks kasutamiseks, arvutist musa kuulamiseks, läbi mingi 20+-5 aastat vana ressiiveri juraka ja vähemalt 10k kokku hoides leian, et sain hea diili, kui intzu käest tellisin

        Comment


          #49
          Indreku ja Audese kõne all olevate kõlarite vahe seisneb peamiselt ilmselt 1) elementides ja 2) filtrites. ainuke element, mida ma neist 2st kõlarist ei oma, on audese kuppel kesksagedus! kõik teised on olemas ja kuulatud, testitud, proovitud värk
          kiita võib enamvähem ühtmoodi nii visatoni kui audese kõrgsagedusi, lõppude lõpuks on nad mõlemad selle raha eest päris hea diil oleks tore saada siinkohal ka vähe asjalikum selgitus või põhjendus audese kõrgete mahategijate poolt, et miks need siis nii kehvad on või mille arvelt seal kokku on hoitud?
          kesksageduse osas on visatoni koonusvaljukas Indreku kõlaris küll ilmselt üle (audese kuppel kesksagedust endal ei ole, kuid olen kuulnud...), pealegi annab see Intzu kõllile kena välimust
          madalate osas, paljuski maitse asi...kvaliteetsed ja korralikud bassikad mõlemad, minule istub ka selle audese valjuka sound, kuid visaton ehk siis veidi "universaalsem"?! ...enda tornidesse läheb just see vistoni W200.
          julgen oletada, et Indreku ehitatud filtrid on mõnevõrra kobedamad kui kõne all olevatel audestel, siit siis plusspunkt bufu soundile.

          minumeelest on igati õigustatud kerge skeptilisus sellise asja korral, eriti arvestades seda, et paraku on üsna paljud suured kiitjad siin foorumis tõepoolest mõttetud tühikargajad, kes pole tegelikult ühtki Intzu kõlli rohkem kui pildi pealt näinudki, kuulamisest rääkimata <_< Teiseks ei saa siiski kunagi vaid kellegi jutu põhjal helitehnikat osta, kõige enam kehtib see vast kõlarite jaoks&#33; Kuid tegelikult peaks huvitatul olema reaalne võimalus kuulata nii Indreku valmis kaste kui ka ka audeseid, küll erinevates tingimustes, aga siiski...tasub ikka oma kõrvaga kuulata, Bufu soundis tõenäoliselt pettuma ei pea, antud audese kastide puhul on ilmselt maitse asi, kuid nii mõnelegi võib ka nende audeste sound meeldida.

          Comment


            #50
            ilus kast 5+
            Eesti Streetrace Foorum
            http://www.vahtraleht.org

            Minu projektid
            www.zone.ee/SoundTuning/

            Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)

            Comment

            Working...
            X