Elemendid maksavad kokku umbes 2000 krooni, tootja lehekülg: LINK
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kaheribalised põrandakõlarid valmis
Collapse
X
-
Kas neid kõlareid kuulate ei ole kuidagi võimalik?
Mul nimelt analoogne projekt käsil ( samu kodanik Hipi kaasabil ). Kastid teen 19mm MDF´ist ja peale väärispuit spoon ( karjala kask meeles mõlkumas).
Muidugi mul tööpäevad suht kiired ja hobi jaoks ei jätku aega, mul kastide valmistamine venib ja venib...Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
Denon PMA700V/ st.võim
Pioneer PD-S705/CD keerutaja
Käsitööna valmistada lastud monovõim
Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised
Comment
-
mul ka plaanis varsti kõlarid ehitada.samuti ca 2cm vee jm kindlast vineerist.aga kas nurkade lõikamine 45 kraadi alla ei anna paremat tulemust?või kui teostatav see yldse on??
mul on see vineer juba kaetud kylgedest ja ma ei tahaks seda yle spoonida tykk tööd ju jällegi.45 kraadi alla lõikamine päästaks nendest äärtest, mis sul spooni alla jäid...
Comment
-
Originally posted by Allar88@Jun 27 2005, 22:54
45" on ilge juramine ikka küll, kui sul poel suurt saepinki, kus saad ketast kallutada siis pole mõtet hakata jamama, ise nägin jubedalt vaeva, tulemus oli muidugi välimuse suhtes hea kuid siiski, ei tasunud lõppkokkuvõttes ära.
Comment
-
Originally posted by hipi+May 6 2005, 19:32--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hipi @ May 6 2005, 19:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Zen@May 6 2005, 21:17
aga kohustuslik küsimus loomulikult, et miks sina audest ei kasutanud, sest audes on ju hea ja tuppa parim.
ja mis oleks tuppa parem kui audes sama hinna juures? oleks vaja ka kõllid ehitada
Comment
Comment