Teade

Collapse
No announcement yet.

K:mida arvate

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:mida arvate

tahaks osta endale 2 x 50W või8mu taha 8oomiseid kõlareid leidsin poest
    3 ribalised AUDIO PRO basiq F100 paari hind on alla 2kilo.
    Mis arvate on mõtekas

mingi link ka: http://www.audiopro.com/products/basiq_f100.asp

KOdukino jaoks võibolla kõlbaksid küll, aga muusika jaoks - äkä Evidence seerja on muidu päris hea. Hind on neil ka muidugi hulka soolasem. Tartus Viva elektroonikas (Eedenis) on enam vähem mingi kuulamisruum. Seal saad neid kuulata, kui lubatakse :lol: Mind pani üllatama see Evidence seerja sub Mk2. Sellel oli mingi meeletult pikk käik ja kinnine kast

Comment

A kurat see ei olnud ikka see supakas.

Comment

Originally posted by a11an@May 10 2005, 16:58
        KOdukino jaoks võibolla kõlbaksid küll, aga muusika jaoks - äkä Evidence seerja on muidu päris hea. Hind on neil ka muidugi hulka soolasem. Tartus Viva elektroonikas (Eedenis) on enam vähem mingi kuulamisruum. Seal saad neid kuulata, kui lubatakse :lol: Mind pani üllatama see Evidence seerja sub Mk2. Sellel oli mingi meeletult pikk käik ja kinnine kast
        mis kuradi evidence seeriast sa räägid? need ju BASIQ seeria, paari hind on neil 1500eek

Comment

@epoxer: sa isegi ei viitsi teksti süveneda. Loe a11an'i postitus senikaua korduvalt läbi, kuni mõistad, millest ta rääkis !!
          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Originally posted by VieX@May 11 2005, 15:15
            @epoxer: sa isegi ei viitsi teksti süveneda. Loe a11an'i postitus senikaua korduvalt läbi, kuni mõistad, millest ta rääkis !!
            aa ok,aga ikkagi ma küsisin kas see basiq on norm ja miks muusika jaoks nad ei sobi??? ikka paremad kui minu keskuse kõlarid

Comment

Välimus on petlik. Ma arvan isiklikult, et 1500.- (paar) korralike põrandakõlareid ei saa (väga vaieldav). Aga su keskuse kõlaritega ei oska neid võrrelda.

1500.- on enam-vähem selline summa, mille eest saaks ühele kõlarile korralikud elemendid ja/vb filtri, samas alati on alternatiive !
              Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Originally posted by VieX@May 11 2005, 18:26
                Välimus on petlik. Ma arvan isiklikult, et 1500.- (paar) korralike põrandakõlareid ei saa (väga vaieldav). Aga su keskuse kõlaritega ei oska neid võrrelda.

1500.- on enam-vähem selline summa, mille eest saaks ühele kõlarile korralikud elemendid ja/vb filtri, samas alati on alternatiive !
                audio pro kõlarid (mingid tornid) olid ühed sitema heliga kõlarid mida ma kuulnud olen. hind oli ka muidugi mingi 4k paar.

Comment

Working...
                X