Teade

Collapse
No announcement yet.

10GD-34 e. 25GDN-1-8-80

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

10GD-34 e. 25GDN-1-8-80

Oman siis kahte 25GDN-I-8-80 valjukat millel mõlemal tolmukuppel lömmis, õigemini selline tunne nagu oleks see meelega lömmi vajutatud. Kas neid oleks võimalik kuidagi tagasi oma originaalkujule saada? Sama probleem on ühe 6GDV-I-16nega, 16 oomine kuppel-kõrgsagedusvaljukas, aga see on vist juba lootusettu juhtum

tolmuimeja?

Comment

Kas see süsteem töötab või? Endal tuli kah esimese asjana tolmuimeja pähe.

Comment

kesksagedusvaljukatel olen niimoodi mõlke välja tõmmanud. ettevaatus loomulikult vajalik.

Comment

tänud! Bassikatel naksti kõik kuplid ilusti oma kujuga jälle, kuid selle kõrgsagedusvaljukaga nii ei saa

Comment

peenike traat(tekstiilkupli puhul).Jällegi märksõna ettevaatus.Ega madalsagedusel polegi nii oluline selle kupli olek.Kõrgsagedusel peab muidugi ilusti vormis olema.
            muusika on kuulamiseks

Comment

pisikese nõelaga süstlaga ma tean et mu sõber ajas tolmukuppleid vormi, süstlasse õhku ja siis süstis seda tolmukuppli alla.

Comment

Olen tõmmanud lihtsalt nõelaga(auk sisse ja väänad välja mõlgi).Hiljem kattad liimiga augu.Kui nii ei saa, siis kuppel maha, sirgeks sõrmede vahel ja tagasi liimida.
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

See element on. Plastmassist (kilest?) kupliga . Aga seda võib põhimõtteliselt ka 3GD-2ga asendada? Ainus vahe paistab olevat 3GD-2e riidest kuppel. Google otsing annab samuti vastuseks 6GDV-1-16(3GD-2).

Comment

Working...
                  X