Teade

Collapse
No announcement yet.

Miks on S30 inverterid KÕIKIDEL kõllidl yhel pool.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Miks on S30 inverterid KÕIKIDEL kõllidl yhel pool.

Vaatame näitex seda pilti: S30

seal 2 S30et. Kõik s30ned, mida ma näind olen, on just sellise inverteri asetusega. Kui asi on stereo, siis üks kõll vasakul ja teine paremal ees näitex. aga siis võiks ju ka inverteri torud olla yks seespool, teine seespool, või et yks kasti vasakus, teisel parmas servas?!

tglt võib asi olla ka selles, et ma ple õiek kimpu näind.
    kui saax mingi rahuldava vastus, võib selle teema lukku panna, prygikasti visata ja kasvõi põlema panna- see kõik lihtsalt mu isiklikust huvist tingitud
    Erilahendused.
    PS või mail.

Ma arvan, et lihtsalt ühe malli järgi oli lihtsam/odavam toota eriti kui oli masina töö ja vene ajal minu arust sellel ilulisele poolele väga suurt rõhku ei asetatud. Kindlasti on ju kallimad/paremad kõlarid ka vene ajast mis olid siis ka ilusamad ning mis mõeldi ka enne tootmist rohkem läbi. On ju ka tänapäeval, et odavam asi on koledam aga kallim parem ja ilusam(üldjuhul).

Comment

Originally posted by Wiced@Jun 5 2005, 14:47
      ja vene ajal minu arust sellel ilulisele poolele väga suurt rõhku ei asetatud.
      ega see heliline pool ka kiita ei olnud

Comment

Kusjuures esimesed s90ned 35AC-212 80ndate alguses OLID peegeldatud kujuga. Vasakpoolsel kõlaril kõrged,keskmised vasakus ääres ja parempoolsel vastupidi. Lisaks olid ka ettekäivad katted. Taga olid isegi kirjad "levõi" ja "pravõi".

Minu meelest ple s30netelgi häda midagi, vene analoogid olid ju veel kehvemad
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

egas Audese esimene seeria oli ka sama jamaga et inverterid mõlemil ühel pool
          mida sa lohh vahid

Comment

asi ju lihcalt selles et kastid toodeti yhesugused ja ega elemndil kah vahet ei ole kas parem või vasak! milleks teha 2 erinevat kõlli kui heli on sama! kujuta ette kui arvuti hiiri toodetaks vasaku käe jaox ja parema käe jaox! siis ei oldud veel nii targad et teha "auk" keskele et selliseid kysimusi aastal 2005 ei kysitaks!

Comment

Originally posted by timofeje@Jun 5 2005, 16:22
              kujuta ette kui arvuti hiiri toodetaks vasaku käe jaox ja parema käe jaox!
              aga nii tehaksegi ju

Comment

Minu S-30B'del on inverter hoopis kandiline ja keskel.

Comment

Originally posted by -kaur-@Jun 5 2005, 19:45
                  Minu S-30'nestel on inverter hoopis kandiline ja keskel.
                  Need on siis S30B, mitte S30, oman ise ka ühte paari S30Bd.

Comment

Jah, unustasin mainida.

Comment

selle teema lukku panna, prygikasti visata ja kasvõi põlema panna
                      Pooldan viimast varianti.
                      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ega jah, teemal erilist mõtet ei ole ju.

Comment

Working...
                        X