Teade

Collapse
No announcement yet.

Elemendi pooli läbimõõt?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elemendi pooli läbimõõt?!

Selline küsimus targematele: Mida annab mulle pooli läbimõõt?
    Ütleme, et mul on 300W 2" pooliga element ja teine 3,5" pooliga element. Mida annab mulle sellise asja teadmine, kui olen valiku ees? Hetkel küll ei ole ostmas midagi aga olen täheldanud mõnede elementide juures seda mainitavat. Tuleviku tarbeks tahaks teada
    -

Jahutus.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

ja mitte midagi muud? mitte mingeid induktsioone, mis omakorda misket mõjutavad? Praeguse teooria järgi mida sa välja pakkusid on siis parim see, mida suurema pooliga asi on kuna parem jahutus? :lol:
      -

Comment

No see variant kehtib suurtes PA valjuhääldites(12"....18").Tavaliselt jahutus tagatakse nn. magnetvedelike kasutamisel.Muidu suurema diameetriga pool vajab kitsamat magnetpilu(sama takistuse juures on vaja vähem keerde lisada ning mähis võib olla ühekihiline) ning kitsamas õhupilus on magneetiline induktsioon suurem; valjuhääldi on tundlikum.
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

PA Woofrid mind eriti ei kõiguta ja sellist asja täheldasin just GAS woofritel ehk siis autosse mõeldud elementide puhul. Kuna GAS on suht odav siiski, siis tuli koheselt kaalumisele selline versioon aga seal oli ilusalt ka ära märgitud pooli läbimõõt. Default on siiski 1,5" ja GAS 2" seega tekkis kohe uudishimu, et mis värk on

Ühesõnaga sain ma nüüd õieti aru, kui väidan, et PA Woofrite suht suur tundlikus on otseselt seotud sellega et neil mähise läbimõõt on suurem? Kas sellega tekib veel mingeid anomaaliaid? Ei mängi piisavalt madalale vms?
          -

Comment

Ei ole otseselt selle läbimõõduga seotud.
            Et valjukal oleks madalal segedusel suur tundlikus peavad T/S parameetrid omavahel optimeeritud olema suure tundlikuse saamiseks. Suure läbimõõduga on teoreetiliselt lihtsam suurem Bl (B*L) saavutada aga ainult suur Bl ei tee kohe tundlikuks.
            Odavate elementide juures on see mähise läbimõõdu suur number ainult lollide püüdmise võtteks kasutusel.

Comment

PA valjukate puhul ehk ainus anomaalia rahakoti sisukuse tugev langus Materjalide kvaliteet on tunduvalt kõrgem.Taasesitatav sagedusala on sõltuv ikka valjuka tüübist.Auto valjukatega ei tegele enam ammu.....
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
              X