Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 35-ac021

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by qratman@Jun 30 2005, 00:44
    Nüüdseks on valida kahe võimu vahel (Estonia 010 langes ära):

Odissey 010 vs. Radiotehnika y-7111

Kumba soovitate?
    mina isiklikult soovitaks Odyssei010-i
    TeamRMS

Comment

Originally posted by qratman@Jun 29 2005, 22:44
      Nüüdseks on valida kahe võimu vahel (Estonia 010 langes ära):

Odissey 010 vs. Radiotehnika y-7111

Kumba soovitate?
      Otsing on üks väga tänuväärt asi siin foorumis.

Pilt selge

Comment

Kui on valida kas EST010 või Odüssei 010 siis kindlasti Odüssei, selles ei ole kahtlustki.Odüssei010 on ainuke kõrgklassi võimendi mis vene ajal toodeti ja on võimeline konkurenti pakkuma selleaegsetele lääne võimenditele selles klassis. Mis puutub EST010 siis sellest kõlbab võimsus ehk lõppvõimendi, mis ei jää alla ka oma kvaliteedi nätajate poolest, kuid asja rikub ära eelvõimendi, mis ei kannata kriitikat ja on suurte puudustega nii kvaliteedilt kui ka teostuselt.Kui kasutada siis AINULT EST010 lõppvõimendit ja ainult sellese koormusega nagu valmistaja selle välja töötas, siis on ka see väga hea lõppvõimendi.Kasutati väga paljudel juhtudel profi apartuuris lõppvõimendina. Küll aga hoopis teise lahendusega ja teostusega on Odüssei 010 eelvõimendi ja kui lähtuda sellest et võimendi on täisvõimendi siis vastast pole talle selleaegses toodangus ja kindlasti jääb see ka veel tulevikus väga heaks võimendiks.Hea klassikaline skeemi väljatöötlus ja seda transistoride peal ja eelvõmendis kasutatakse väga head kiirelt reageerivat madala müraga op võimendit ja pole kasutusel neetud potekaid ega ka el. lüüte heli ülekande ahelates.See tõstab asja väärtust oluliselt.

Comment

Originally posted by humax@Jul 2 2005, 12:43
          Odüssei010 on ainuke kõrgklassi võimendi mis vene ajal toodeti ja on võimeline konkurenti pakkuma selleaegsetele lääne võimenditele selles klassis.
          Aga brig?

Comment

vene aeg oli ka BRAG (brigi analoog)

Comment

Originally posted by kirilind@Jul 2 2005, 17:17
              vene aeg oli ka BRAG (brigi analoog)
              BARK on õige. Barki nime all tehti ka Korveti võime, mis olid samad asjad ainult teisest tehasest.

Comment

Tänu kasutajale Rom on nüüd võim olemas (Odyssei 010) ja on ikka vahe sees küll

Bassi need Estonia kõllid siiski väga palju välja ei mängi. Tuleb supakas ka juurde teha arvan ma.

Aga selline küsimus, et ühel kõllil madalate element kuidagi lotendab rohkem kui teine. Nagu sült kui seda raputada. Ääres olevad kummi ribad lotendavad veidi kaasa. Mul on selline tunne, et midagi on seal veidi lahti või peabki nii olema? Teise kõlli bassikas ei värise nii palju.

Comment

Originally posted by qratman@Jul 5 2005, 13:27
                  Tänu kasutajale Rom on nüüd võim olemas (Odyssei 010) ja on ikka vahe sees küll

Bassi need Estonia kõllid siiski väga palju välja ei mängi. Tuleb supakas ka juurde teha arvan ma.

Aga selline küsimus, et ühel kõllil madalate element kuidagi lotendab rohkem kui teine. Nagu sült kui seda raputada. Ääres olevad kummi ribad lotendavad veidi kaasa. Mul on selline tunne, et midagi on seal veidi lahti või peabki nii olema? Teise kõlli bassikas ei värise nii palju.
                  No järelikult on üks element läbi, et bassi pole. Või oled mingi eriline bassiarmastaja?
                  Kuidas see lotendamine käib? Otsi kuskilt kaamera ja tee video, kui seletada ei oska.. :P

Comment

Bass on olemas. Spetsiaalne bassi armastaja ka pole, et ainult seda kuulaks. Kas ma ei oska seletada? Ma lihtsalt tahaks teada, kas see on normaalne?

Lotendamise kohta niipalju veel, et see on ainult kergelt. Kui teine bassikas "lööb" ainult ette poole, siis see lööb ette ja liigub ka kergelt üles, alla.

Ja volume juurde andes on ikka tunda, et bassi on hulga rohkem kui endise makiga.

EDIT: Veel üks väga huvitva tähelepanek, kui Winampis panna balance ainult vasakusse kõlarisse või ainult paremasse, on bassi tunduvalt rohkem. Kui mängivad mõlemad, siis keskmised ja kõrged vist liituvad kahest kõlarist, madalad nagu mitte.

Comment

Originally posted by qratman@Jul 5 2005, 13:32
                      Bass on olemas. Spetsiaalne bassi armastaja ka pole, et ainult seda kuulaks. Kas ma ei oska seletada? Ma lihtsalt tahaks teada, kas see on normaalne?

Lotendamise kohta niipalju veel, et see on ainult kergelt. Kui teine bassikas "lööb" ainult ette poole, siis see lööb ette ja liigub ka kergelt üles, alla.

Ja volume juurde andes on ikka tunda, et bassi on hulga rohkem kui endise makiga.

EDIT: Veel üks väga huvitva tähelepanek, kui Winampis panna balance ainult vasakusse kõlarisse või ainult paremasse, on bassi tunduvalt rohkem. Kui mängivad mõlemad, siis keskmised ja kõrged vist liituvad kahest kõlarist, madalad nagu mitte.
                      Siis Sul midagi mäda ikkagi.
                      Võib-olla oskad seletada, aga ma küll ei tea, kuidas see riba seal lotendab. See riba peaks olema membraani käik nagu ma aru saan ja see ei tohiks mitte kuidagi lotendada.. Üldiselt on nii ka, et kui nad Sul ikka Estonia kastis, siis ei tohiks nad üldse seal küljes liikuda, kui kasti raputad - mida jäigem käik, seda vähem igasugu jama sinna vahele tulemas (helis).

Comment

Heaküll aga oskad öelda kas kõlari elementide ees olevaid võresid on võimalik kuidagi ära ka võtta? Ise uurisin pisut aga ära neid ei saanud. Võibolla tuleb seest poolt keerata kruvid lahti, sest välimiste kruvide lahti keeramisel saab elemendid ainult kasti küljest lahti. Saaks võre eest ära oleks ehk võimalik pisut uurida asja.

Comment

Originally posted by qratman@Jul 5 2005, 11:32
                          Just nagu oleks üks kõlaritest (või valjuhäälditest seal sees) valetpidi ühendatud.
                          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Originally posted by andreie+Jul 5 2005, 14:12--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (andreie @ Jul 5 2005, 14:12)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-qratman@Jul 5 2005, 11:32
                            Just nagu oleks üks kõlaritest (või valjuhäälditest seal sees) valetpidi ühendatud. [/b][/quote]
                            Siis jah madalatega raskusi, aga kas see 010 ikka nii hea on, mul s-90 kiita küll polnud, kui siis kõik tämbrid (eriti bass ja TK) põhjas/sees. Vana ürgne Technics tegi paremat häält, kuigi vatte vähem kui 010.
                            www.automobilia.ee

Comment

Ma ei tea kas ta "nii hea on" aga kindel, et ta on parem kui mul endine Grundig makk, mis oli 2x20W peak.

Juhtmed peaks olema õiget pidi mõlemad aga vaatan testriga igaksjuhuks veel üle.

alfons, mis on TK?

Comment

See ju vene LOUDNESS ehk tonkompnesatsiaja või kuidas see saksa tähtedega.
                                See minu vana Technicsi võim oli vist ka mingi 35W DIN. Mul viskas üle sisendite puudus ja et ei olnud directi.
                                www.automobilia.ee

Comment

Working...
                                X