Teade

Collapse
No announcement yet.

Audiobahn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audiobahn

Küsimus siis selline , kas tegemist kvaliteetsete kõlaritega ?
    Heietan mõtet osta endale selline ,aga enne küsiks mõne inimese käest nõu ,kellel on nendega kogemusi juba olnud.
    nats imelik jutt tuli aga vast saate aru :P

Mitte nats imelik vaid ikka väga imelik jutt
    muusika on kuulamiseks

Comment

Ei no, mis seal imelikku. Keegi teab sellist firmat nagu Audiobahn? Mina näiteks, ei tea.
      Nime järgi võib arvata, et on suvaline pahn.

Comment

kokku pole puutund nendega aga uurind olen netist audiobahn i woofreid, ei tea kas heilit asjalikud on aga välimus on küll täitsa kena, eriti veel magnetid. B-)
        TeamRMS

Comment

audiobahn on yx tippe auto helitehnikas... kui sa mees kavatsed seda osta siis muretse endale PAKS rahakott... toon näite: kui sony 12" woofer maxab 1500.- siis audiobahn maxab ligi 4000.- kui ma ei exi.... (enamasti ostetakse audiobahni kui minnakse helirõhuvõistlusele ja eesti tingimustes on võit vist garanteeritud)

Comment

Originally posted by timofeje@Jun 28 2005, 08:28
            audiobahn on yx tippe auto helitehnikas... kui sa mees kavatsed seda osta siis muretse endale PAKS rahakott... toon näite: kui sony 12" woofer maxab 1500.- siis audiobahn maxab ligi 4000.- kui ma ei exi.... (enamasti ostetakse audiobahni kui minnakse helirõhuvõistlusele ja eesti tingimustes on võit vist garanteeritud)
            Noh nii üle pingutada ka nüüd ei maksaks eksole

Comment

Valus teema!

Esiteks, nagu Andres juba märkis, nimi Audiobahn pelgalt võitu ei kindlusta, nüüd on juba vaja suuremat sorti tarkust, head õnne, pikka häälestamist, et ka pjedestaalile tõutsa saaks.
              Audiobahn tipp nüüd helitehnikas pole, võib olla küll hr. Timofeje jaoks...Üldiselt on tegu väga põneva ning eksklusiivse väljanägemisega, soundi poolest ilmselt keskklassi(näitena toodu Sony liigitaks alamasse klassi) või pisut üle selle kuuluva firmamärgiga.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Mis siis Firma woofrid autotehnikas on siis maailma tipud. Mõni kiidab signateid

Comment

Tipp on väga suhteline mõiste, oleneb palju ka sellest, mida sa täpselt tahad, kas kvaliteeti või maksimaalselt suurt helirõhku. Ei ole olemas ühte maksimaalset asja.

Näiteks eestis kasutatakse helirõhuvõistlustel palju rockford-fosgate elemente, samas ka Kickerit, StarSoundi jne. Pigem kvaliteedile orienteeritud tootjate poole pealt on olemas näiteks peerless, Focal, DLS jne jne jne. firmasid on palju, aga absoluutset tõde pole.

Endale on seni kõige rohkem meeldinud Mb-Quardi kõige odavama seeria bassikõlar, tänu selle meeldivalt pehmele ja täpsele helile...

Comment

Audiobahn peaks olema suht kõva tegija, sest ma eelmine aasta inglismaal käies otsin omale ühe tuuningu ajakirja ja seal oli päris palju autosid audiobahni woofrite ja võimudega...
                    Ja kui ma õieti mäletan siis X-Zibit'il on ühes Hummer H2'es 4x 1000w Audiobahni woofrit magnetid üles poole, ühes Pimp My Ride'is näitas seda autot suu võttis lahti küll

Ma arvan, et nad on ikka paremad asjad kui on Boshmann ja Sony..., aga RF'ile jäävad vast alla SPL võistlustel.
                    Mäll-mäll

Comment

Audiobahn on mainekas tegija !
                      Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

sest ma eelmine aasta inglismaal käies otsin omale ühe tuuningu ajakirja ja seal oli päris palju autosid audiobahni woofrite ja võimudega.
                        Ja mis sa arvad miks see nii on? Need autod on kõik ju puhtalt välimuse peale üles ehitatud. Kuna audiobahni vidinad niivõrd effektsed välja näevad, siis neid asju ka kasutatakse. Sellega ei taha ma väita et Audiobahn halb asi oleks, aga välimuse järgi ei saa vast mingeid põhjapanevaid järeldusi teha ning kõik oleneb konkreetse tootja konkreetsest mudelist. Paljud kõlaritootjad tegelevad ju nii odava laiatarbekauba kui ka suhteliselt kalli eksklusiivtehnika tootmisega..

Comment

Originally posted by timofeje@Jun 28 2005, 08:28
                          Lasteaed

Läks teemasse küll
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                          X