selline probleem siis, et vaja ehitada siis kesk-ja kõrghelikastid. oleks vaja nõu asjatundatelt milliseid osta. bassiks on mul audes100w100-6 mis mängib kuni 100hz ja soov oleks selline, et heli langeks suht ilusasti kokku, et ei tunneks nagu et bassist kõrgemate kõlariteni on mingi hull helitühik vms. loodan et saate aru. ja tahaks ka et saaks ikka mõnusalt valjusti kuulata nagu ,sest praegu mul mingid vene pasad ja need ei jõua normaalse volüümi peal enam bassile järgi nagu kaovad bassi sisse ära jne endal oli muidu mõttes osta mingid visatoni pillid aga ei tea milliseid jne. ühesõnaga on kõik asjatundjate soovitused oodatud
Teade
Collapse
No announcement yet.
küsimus asjatundjatele
Collapse
X
-
Soovitan Visatoni w130s© ja sc10n või g20sc. Minul mängivad supakaga väga hästi kokku. Supakas siis kuni 90 hz Visaton W200. Supakat ma muusika kuulamisel palju ei kasuta. W130s suudab küllalt madalale mängida ja mingit auku sul ei jää. Häält teevad ka küllat. Kõvasti kuulates ei kriiska ega midagi. Tip-top element on! W130 kuni 10 liitrit tahab inverterkastis. Endal ~ 8,6.
Comment