Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas selline kõlbab ka koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas selline kõlbab ka koju?

Ilma keerutamata tahax teada kas selline sobib kodu kah mängioma... Neid kõlle oleks hea peo tegemiseks. Oleks vaja kodu kah millegiga kuulata...
    umbes taolist müüakse ka siin http://osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=360204 või keegi teab mingeid paremaid.... Äki keegi oskab ka mingit poodi soovitada kus taolisi disco kõlle soodsamalt müüakse...

Eks nad karjuvad küll aga kvaliteeti ei maksa oodata. Vaata Järve Selveri Noor Tehnik, seal on sellist junki mägede kaupa.

Comment

Kaalub ta tõesti 10kg? Isegi estonia 35ac 021 kaalub pea 20kg...

Comment

Ma ei usu et sealt mingit väga head heli annab! Mul endal on 140w Pioneerid 12. tollised ja toas suht normaalsed! aga tal on 400w max ja 10. tollised (bass ei pidanud painduv olema) siis vist peaks 100w rms olema (Minu omadel oli kyll ainult 225w :huh: ) või on siis tõesti 200w!
        Mina soovitan käija ülemistes ja seal esimesel korrusel, kui lähed keskelt dsisse siis jääb vasakule kätt üks Tymmi pood. Sealt saab kaste, elemente jne!
        ise ostsin sealt 2 750w subbakat ja lammutavad kõvasti (õues ei ole neil muidugi efekti) tüki hind oli vist tsirka 1500- või natuke peale!
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Huvitav... Ei firmat, ei midagi. Nojahh kui kaal on väike siis pole valjukat(magnetit) ollagi, mis tähendab et kvaliteeti pole ollagi, mis tähendab, et pole mõttet neid osta.
          vaata poode mis kasutajad rxs ja karuTEC soovitasid
          Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
          Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Kunagi nooruses sai lolli peaga taolisis ostetud ja juba nädala pärast müüsin maha. Üldjoontes mälestus selline, et kisas kõvasti ebamäärasel kesksagedusel, kõrg ja madal ots (bassikas 15" aga tolku ei miskit) oli nagu läbi vati teki ja see pole ka ime sest minu eksemplaridel polnud isegi filtrit sees.

Comment

Firmaks on "HQ Power" www.hqpower.com
              Magneti kaal: 680g

Comment

Taolised kastid on mulgi kodus, ainult 12" variandiga.Kui paari vatine korralik lampvõimendi on, siis sobib toas kuulata küll.Olen ka väljas kasutanud ent 220W@8oomi võimendi järel.Kõvasti tuleb madalat otsa korrigeerida ning kõrgsageduse valjukad ainult välitingimuste jaoks kõlbavadki.Filtreid kõlaril ei ole(teoreetiliselt siiski on kõrgsageduse eralduskonde ).12" variandi kastiga sobib kokku 30GD-301 ning heli on hoopis talutavam.Kerged on nad seepärast, et kasti materjal mingi 5mm laastplaat :lol:
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Aga dj'del on kah ju nati suurema kontserdite ajal nagu monitor kõlarid... aga see monitorix peax kõlbama vä?

Comment

Nende kõlaritega ehk jah lavamonitoridena kasutust leiaks´id, kuid seda ka ainult väljas.Ei saa aru mille jaoks nad üldse mõeldud on :blink:
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                    X