kas on mõtet osta s-90 ned
Teade
Collapse
No announcement yet.
kas on mõtet osta s-90?
Collapse
X
-
@masterout: VALE-PUHA! Mitte midagi ei tule ümber ehitada! Kus kohas selline asi kirjas on, et filtrid vaja ümber ehitada ??! Kui lausa nii peensusteni minnakse, siis sooviks kohe teada, mis kõlarid sul endal nurgas seisavad või võimendi või äkki auto maja ees ?!
Teema algatajale: S90neid saad sa ehk kaupluses või sõbra juures kuulata.
Kas tasub osta?
Kui oled nad endale sobitanud siis ära nad sul kodust ei põgene ja heli tuleb neist ka kohe kindlasti!Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.
Comment
-
Originally posted by VieX@Aug 25 2005, 18:51
@masterout: VALE-PUHA! Mitte midagi ei tule ümber ehitada! Kus kohas selline asi kirjas on, et filtrid vaja ümber ehitada ??! Kui lausa nii peensusteni minnakse, siis sooviks kohe teada, mis kõlarid sul endal nurgas seisavad või võimendi või äkki auto maja ees ?!
Teema algatajale: S90neid saad sa ehk kaupluses või sõbra juures kuulata.
Kas tasub osta?
Kui oled nad endale sobitanud siis ära nad sul kodust ei põgene ja heli tuleb neist ka kohe kindlasti!
Teemast - oleneb muidugi mis hinnaga saad. Mina näiteks ei ostaks. Ma olen nii peen mees, et mulle lihtsalt nende välimus ei meeldi
Comment
-
Ma ei mõelnud otseselt et ümber ehitada lihtsalt tuleks veits kärpida
sorrry kui S90 omanike solvasin
Ise teen ühtesi S90-neid korda lihtssalt see on jube kuidas need filtrid on tehtud nõmetate sagedus vahemikutega
OK öelge milles probla võib olla kui kõrgsagedus ainult susiseb
Kõrgsageduslikud junnid siuksed
Comment
-
Ei ole.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by masterout@Aug 25 2005, 21:31
OK öelge milles probla võib olla kui kõrgsagedus ainult susiseb
Kõrgsageduslikud junnid siuksed
Muudatus: Samas vist ikka filtrites kinni asi sul, kuna need peaksid kah ikka erinevad olema ja Läti toodang ikka Venemaa omast tunduvalt kehvem minu kogemuste põhjal. Amfitonid muidu head kõlarid, igasugused kesk/kõrgsagedus reguleerimis potekad ja ülekoormus ledid puuduvad ja näevad päris kenad välja kah. Selle raha eest, mis nad maksavad on lõbu laialt :lol:
Comment
-
kui sa ei ole audiofiil, (mida, no offence, võib sinu teemast järeldada) siis võiksid ikka osta.
s-90nete hea külg on see, et pidudel (väiksemad koosolemised vms, mitte mingid suured saalid jne) on nad täiesti piisavad (minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, pealegi, arvestades eesti keskmist muusikakuulajat, siis peaasi, et tümpsub - audiofiile eriti mu tutvusringkonnas pole) , pealegi sellise raha eest eriti midagi paremat nagu ei liigu.
kui tahad paremaid kõlareid, siis küsi intzult, aga need on ikkagi veidi kallimad, kui s-90 'ned ja by default vähem võimsad.
minu jutu point - algaja helitehnikahuvilise esimeseks kõlariks imo täiesti piisav.
( kui tuleb aeg, mil midagi paremat tahad, külasta hifi klubi )
Comment
Comment