Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by feel_the_bass@Sep 20 2005, 21:44 Mu s-90b dele on ka peale kirjutatud Hi-Fi või midagi sellist See peaks vist enam vähem sama asi olema?
Originally posted by feel_the_bass@Sep 20 2005, 19:44 Mu s-90b dele on ka peale kirjutatud Hi-Fi või midagi sellist See peaks vist enam vähem sama asi olema?
niisiis s-90b on high-end kõlar
poisid kiiresti, kiiresti neid ostma.
High-End siis peaks nagu olema kõlar, milles signaal jõuab valjuhääldisse võimalikult lühikest teed pidi(puuduvad filtrid/reaktiivkomponendid).Lairiba ehk siis
Pmtslt on ju 90 nestel see kiri HiFi õige ju. Need nõuded on vist 70 ndatest. Võimu thd ntks pidi olema alla 0,15 jne. Graafiku järgi häälitses 90nd vast nõuete järgi. Sagedus vahemik olemas jne. Sound on juba vaidlusteema. 70 ndate keskel olid ju ka inimeste nõudmised veits väiksemad?
Muidu endale meeldib ka Estoniate ja Audeste lakooniline stiil u 100 korda rohkem
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Originally posted by Cheopps@Sep 21 2005, 15:51 High-End siis peaks nagu olema kõlar, milles signaal jõuab valjuhääldisse võimalikult lühikest teed pidi(puuduvad filtrid/reaktiivkomponendid).Lairiba ehk siis
no mul on pool tuba siis h end kraami täis Ühel kõllil kiskusin filtrid välja....high end järelikult.
No päris nii see ka nüüd ei ole.Ma ütleks high-end kohta nii.Kui tavainimene vaatab mingit väikest kõlari hinda ja küsib silmad punnis "Mis asi tal niipalju maksab :blink: "
High End kõlarid ja võimendid tehakse tavaliselt võimalikult täpse heliga, ja tavaliselt seal kompromisse juba ei leia ütleme nii, et The Best Of The Best :lol:
Comment