Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlaripojekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ise ka www.visaton.com lehelt võtsin kõlarid ja teen neist kloonid, intz tegeleb filtritega ja ise ülejäänud. seal on valik ju suur ning enamus elemente on võimalik tevalost saada. joonised ja filtriskeemid ka seal olemas kõik kenasti. seega soovitan valida just sealt midagi ning kokku keerata. esimesteks kõlariteks siis ,mida saab kuulata seni kuni kalkuleerid ja nuputad järgmisi

Comment

Mahtu läheb sul põhiliselt bassi jaoks, kesksagedusele olenevalt paigutusest nt 5 ltr ja eraldi kambrisse muidugi.
      Just see mida ma teada tahtsin .

Vastust tuleb kaua oodata tõesti - väga ulmeliselt kallid pole, aga konks on veel ka mujal. Nimelt on tarneaeg üle mõistuse pikk - võib ulatuda poole aasta peale(see, et nad Eestis maaletoojad on, ei puutu üldse asjasse - see on vaid sõnakõlks).
      Pidid üsna pea (oktoobri lõpus-novembri alguses) uue koguse tellima, kui nüüd tellida saaks detsembris kätte. Aga ma ei tea veel hindadest midagi (poolteist nädalat olen oodanud). Võimalik et läheb SEAS tweeter, nende valik on meeldivalt lai.

ise ka www.visaton.com lehelt võtsin kõlarid ja teen neist kloonid, intz tegeleb filtritega ja ise ülejäänud. seal on valik ju suur ning enamus elemente on võimalik tevalost saada. joonised ja filtriskeemid ka seal olemas kõik kenasti. seega soovitan valida just sealt midagi ning kokku keerata. esimesteks kõlariteks siis ,mida saab kuulata seni kuni kalkuleerid ja nuputad järgmisi
      Lähen seda lehte tuulama . Aitäh. Filtrid olen mõeldnud alguses vähemalt proovida ise teha. Aga kui ei õnnestu siis võibolla tõesti aitab intz hädast välja .

Comment

Asi vahepeal pisut edenenud. Ostetud on Visatoni W200S 8Ω, W100S 8Ω ja SEAS'i tweeter 27TFFC.
        Sageduskarakteristikud: W200S, W100S, 27TFFC.
        Nagu näha, kattuvad talitusalad üsna palju. Küsimus, kas on mõtet filtreid teha kõrgemat, kui 1. järku? Lõikesagedused võiksid olla 500 ja 2000-3000Hz.

Comment

palju sa selle Seasi tweeteri eest maksid ?

Comment

palju sa selle Seasi tweeteri eest maksid ?
            480kr/tk

Oktoobris küsisin Audesest selliste elementide hinna kohta. Parempoolne tulp on koos käibemaksuga, Excelis arvutatud ja ümardamata. Käibemaksuta hinnad sain Audesest. Hindadele võib lisanduda transport, kui ise Jõhvi järgi ei lähe. Mina valisin neist välja 27TFFC.

SEAS Basic Tweeters:
            19TFF1 262,00 +18% 309,16
            19TAF/G 304,00 +18% 358,72
            27TFF 323,00 +18% 381,14
            19TAFD/G 327,00 +18% 385,86
            27TDF 347,00 +18% 409,46
            27TBF/G 372,00 +18% 438,96
            27TDC 405,00 +18% 477,9
            27TFFC 406,00 +18% 479,08
            27TDFC 424,00 +18% 500,32
            27TBFC/G 452,00 +18% 533,36

SEAS Basic Midranges:
            MCA12RC 641,00 +18% 756,38
            MCA15RCY 711,00 +18% 838,98

Umbes selliste hindadega peaks neid elemente saama Audesest tellida. Seda ka et novembri keskel tellisin, jaanuari alguses sain kätte. Nad tellivad SEASist elemente paar korda aastas, seega mõnikord peab väga kaua ootama.

Aga kas keegi filtri järkude kohta ka midagi öelda oskab?

Comment

Alumise lõike võiksid teha 350...400 kuna madal käitub sinnani ilusti ja esimest järku.Kuna kõrge suht tundlikum ja kukub allapoole ilusti,võiksid lasta ta kilost alates sirgeks ja siis krossida umbes 1,8 kilo pealt vähemalt 3 järguga (soovitavalt isegi 4. ,siis ple tglt zobelit isegi vaja)

Comment

Working...
              X