Teade

Collapse
No announcement yet.

FE208 horn speaker

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    FE208 horn speaker

    http://kosat.consultit.no/~ketil/lowther/bigfunht.html

    On plaanis ehitada selline tegelane, kasutades FE208Sigma draivereid.

    Kas kellelgi on kogemusi/soovitusi ?

    #2
    Mul on kahjuks selline tunne, et siin foorumis ei ole inimesi, kes oleksid sellise elemendiga kokku puutunud . Just nimelt hinna pärast...

    Comment


      #3
      yx mu tuttavatest hankis ka läbi raskuste need valjukad. kuna raha vähe ja aega ka pole, siis ta otsustas algusex teha kõige primitiivsemad kastid, mis netist kusagil fostexi lehekuljel leidis. noh kastid tulid päris kenad tegelikult välja. käisin siis seal kuulamas.väga detailne ja meeldiv. eriti kui kuulata klassikat või jätsu. kui kuulata rokki, siis on jälle selline lugu, et kõik tegemata jätmised kostavad ka hästi välja.mida veel, algul tundus koguaeg, et bassi on vähe. aga sellega harjus ära.meeldiv keskosa kompenseerib selle. kui tahta paremaid basse siis peab ikka kastile rohkem rõhku panema.aga kõik võimalikke horne selle valjuka jaox leidub vist netis piisavalt. valiku teeb igayx ise.ja muidugi võimalik, et asi polnud üldse kastides-tal oli tegelikult üsna keskpärane aparatuur.kui olex näitex olnud lampvõim jne. kes teab kuidas siis olex olnud. kastid muidugi on enamasti kõik keerulised ja veel keerulisemad aga arvan et tasub tegemist, hiljem saad kõik kuhjaga tagasi. meeldiv,et keegi ka taoliste asjadega tegeleb.ja huvitav kuidas nad sul kõlama hakkavad.

      Comment


        #4
        Kas Sul on valjukad olemas? Kui mitte, siis huvitun mõistlikust viisist FE167E-sid saada ...

        Comment


          #5
          KaruTEC- arvan ,et oled juba ise kõik ammu läbi tudeerinud.niisama kogemata neid valjukaid keegi ei osta. aga nendel kas vähem teavad sobib ehk selline koht--
          http://melhuish.org/audio/index.html
          to tehnoloog:valjukate koha pealt ma sind aidata ei saa.ja tegelikult ennast mind huvitab altec.

          Comment


            #6
            vabandust veel, siin teema alguse kasutasin selist banaalset sõna nagu kastid.hornide puhul nagu hästi ei sobi. pigem võix mõningaid horne lausa kunstiteosex pidada. nii et sorry!

            Comment


              #7
              Noh väliselt ikka kastid kuid teadjale mehele väga impressiivsed. WAF on kahjuks väga madal, kuid eks peab siis lilli ja kommi ostma.

              Comment


                #8
                kas diyAudio.com foorum on kah juba läbi uuritud?
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

                t-linespeakers.org

                Comment

                Working...
                X