Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid + ressiiver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõlarid + ressiiver

    Tere

    Sooviks abi põrandakõlarite ja resiiveri soetamisel. Eelarve kuni 12000, võib põhjendatult ka natuke painduda.
    Ressiiverit soovin seepärast, et võibolla hiljem soetan ka teised kõlarid, et kodukino elamusi nautida ja raadio on ka teretunlud, esialgu eesmärk siiski hea kvaliteediga muusikat kuulata.
    Lugesin foorumeid ja kiideti tublisti Audes 064 kõlareid, meeldivad need ka välimuselt. Et milline ressiiver oleks soblik ja hea ost nendele kõlaritele?
    Loomulikult on ka teretulnud teised ettepanekud ja variandid.

    Tänud.

    #2
    Ressiivriks midagi siit, nt. AVR-2106, kõlarid laseks kellelgil teha, nt. midagi sellist, tulemus peaks peris hää olema.

    PS! Kas on kindel soov ehitada välja kodukinosüsteem? Kui kõige tähtsam on muusika kuulamine, siis soovitaks vaadata pigem stereovõimendite poole, muusika nautimiseks tegelikult kõige õigem variant (inglise hi-fi-istidel on ütlus Upgrading to 5.1 is not an upgrading
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

    Comment


      #3
      Jah soov siiski ressivrit saada, ega ma mingit väga tippkvaliteeti taga ei ajagi, tahaks natuke paremat saada, kuna siiani kuulanud arvutikõlaritega muusikat.
      Selle pakutud ressiivri hind päris soolane.

      Comment


        #4
        Odavamalt saad vast kasutatud ressiivri, mis ka enam-vähem häält teeb. Allla 8-9 kilokrooni ära loodagi midagi head! 4000-6000 kroonistest uutest Yamahadest, Kenwoodidest jms hoia parem heaga eemale, pole neil ei võimsust ega kvaliteeti. Samas saab juba 5000 krooni eest täiesti kobeda uue stereovõimu, nt. NAD C320BEE.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

        Comment


          #5
          Uued 06-seeria Denonid ei ole enam nii head kui vanad 05-seeria omad - viimased aga poodidest praktiliselt otsas ning ladudesse enam ei tule. Seega, kui kuskil on miskit ja soovi just Denonit, siis tasub tõsiselt kaaluda.

          PS! Saatsin ka PS-i Erci`le.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

          Comment


            #6
            Originally posted by intz@Oct 11 2005, 23:14
            Uued 06-seeria Denonid ei ole enam nii head kui vanad 05-seeria omad...
            Kisub küll veidi teemast välja, aga samas võib algsele küsijale ka abiks olla. Kuna plaan ka endale lähikuude jooksul ressiiver soetada, siis tekkis kohe küsimus, et mille poolest Denoni 06-seeria kehvem on kui 05-seeria? Käib see kõigi seerias olevate masinate kohta (1905/1906, 2105/2106)? Püüdsin otsida välismaistest foorumitest, kuid seal kiidetakse vaid endale soetud masinaid taevani: "mida uuem seda parem" aga targemaks eriti ei saanud.
            Tark ei torma!

            Comment


              #7
              Nagu ikka uuemate mudelite puhul heaks tavaks on saanud, sisu on kehvemaks läinud, odavamad komponendid, hinda aga on "brand new mods" pähe juurde lükatud ja ongi meeldiv uudistoode valminud.
              05-seeria on mõistlik osta ka sel juhul(kui seda muidugiveel kuskil saada on), et nende hind võrreldes uutega on madalam, ilmselt võib saada ka väga hea joppamise korral ka endisest tavahinnast odavamalt, sest "uus ja parem" on juba väljas ning kes see "vana" ikka soovib.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

              Comment


                #8
                Aga miks mitte ei võiks see resiiver kasutatud olla???
                Kui suudad leida siis kahtlustan et head oleks näiteks harman/kardon ja marantz nendega on ka muusikat hea kuulata. Kui eestist ei leia ja aega on siis võiks ju ideejärgi ebay'st vaadata.
                Ja audes 064 on suht norm kõlar selle raha eest kui poest osta.

                Comment


                  #9
                  Selle loogika järgi on 02-seeria veel parem!
                  www.automobilia.ee

                  Comment


                    #10
                    omal kah ressiiveri soetamise (õigeini välja vahetamise) plaan ja välismaistes foorumites kiidetakse hinna/kvaliteedi suhte poolest ka onkyot... 6k saab juba poest tutika (vähemalt audocenteri leheküljelt vaadates)
                    Tuleb lihtsalt täiega panna!

                    Comment


                      #11
                      Lugesin siin teie juttu kõllidest ja ressiivritest.Endal on Yamaha ressiiver 6000.- ja kõllid Yamahad 4000.- ja teevad väga normi häält.Et ei pea ostma mingeid kirveid asju.Saab ka vähemaga.

                      Comment


                        #12
                        ei tähendab mu arust ka yamaha jummi nummi üldiselt
                        http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=15351

                        Comment

                        Working...
                        X