Mul kaks sellist elementi juba pool aastat seisavad..ehk proovib kah taolist katsetada
Teade
Collapse
No announcement yet.
FRS8 Transmission Line
Collapse
X
-
Originally posted by gura@Nov 6 2005, 17:05
Proovi kindlasti, sa ei tohiks pettuda. Oleneb muidugi, mida sa kuulad.
Olen nende ehitamisest üpris huvitatud (peamiseks põhjuseks odav hind ning teie, no kuidas öelda , mitte negatiivsed kogemused)
(Kas ma peaks tegema enda teema kui ma tahaks küsida nõu selle kohta, et mida te veel soovitaks lairiba poole pealt? )
Comment
-
On need sellised universaalsed siis iga muusika kuulamiseks kui ehitada madalama otsa toetuseks midagi bassikõlari taolist? Nägin netis ka sellist
http://www.speaker-online.de/bauen/bhorn.htm
Mis te sellest arvate?
Kui on hea äkki keegi saaks vähe tõlkida, et kas seal on mingeid "konksusi" ja millest seda soovitatakse teha? (hakkasin alles saksakeelt õppima )
Comment
-
On need sellised universaalsed siis iga muusika kuulamiseks kui ehitada madalama otsa toetuseks midagi bassikõlari taolist?
Siis küll jah, sest kuigi madal ots on täiesti olemas, ei anna nendega siiski D n`B ja taolist kuulata kuna midagi müstilist ei maksaks oodata 3,3" kõlaritest. Samas kui see ei ole nii tähtis siis ülejäänud sagedusvahemik on selle eest suurepärane.
Sellel lingil olev horn on endalgi silma jäänud ning on plaan ehitada see võrdluseks TL-idele. Erilisi konkse seal ei ole, ainuke asi on vatiini paigaldamine. Selle kohta peaks saama infot siit. Seal on palju sakslaste poolt tehtud projekte frs8 elementidega. Kui ma ei eksi siis kusagil seal ma nägin ka joonist kuidas vatiini paigaldada, kuid ei ole kindel. Igatahes uuri seda foorumit ka üldiselt, seal palju ilusaid pilte ja ehk saad muidki huvitavaid mõtteid.
(Kas ma peaks tegema enda teema kui ma tahaks küsida nõu selle kohta, et mida te veel soovitaks lairiba poole pealt? )
Võid ka siinsamas küsida
Comment
-
Kõige sobivam on see mis sa ise enda kõrva järgi paika paned, hakkad vatiiniga mängima, kuni leiad enda jaoks kõige sobivama heli. Kui kumiseb, siis lisad vatiini, kui heli on liiga "kinni" võtad vähemaks.
Mk1 ja Mk2 vahe on laburündi kujus, mis kasti sees on. Heli koha pealt ei oska kommenteerida.
Comment
-
Niisiis on nüüd LÕPUKS OMETI kastid ka 100% valmis. Siis kui kastid koos olid ja heli välja tuli kadus igasugune isu neid lõplikult viimistleda. Nüüd kui ilmad soojad ja viitisimust tegeleda rohkem sai asi uuesti käsile võetud. Vahetasin välja algsed kivist alusplaadid kahe kokkuliimitud 22mm vineerplaadi vastu. Natuke sai ka vatiiniga mängitud ning parimat varianti otsitud. Kõlarid on nüüdseks omanikku vahetanud, tegin väikese kingituse inimesele, kes kasutas muusika kuulamiseks arvutikõlareid . Igatahes pildid on siin.
Comment
Comment