Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari ehitamisel elementide valik...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlari ehitamisel elementide valik...

Kõlarikastide material on nüüd olemas:

homme saan elemendid kah kätte ja siis läheb ehituseks!

Comment

Väga ilusti paistab lõigatud olevat. Millega lõikasid ?

Comment

nelja kõlari material + lõikamine 980.-

ainuke miinus oli see et pidin 3 nädalat ootama...

Comment

Kui kaugele oled asjaga jõudnud. Mind huvitaks mis ruumalaga kasti sa W130 S tegid.

Comment

Esmalt postitatud rihard poolt
            Kui kaugele oled asjaga jõudnud. Mind huvitaks mis ruumalaga kasti sa W130 S tegid.
            Maht on u 3 liitrit, aga see maht ei peaks eriti midagi muutma kuna W130S mängib aint keskmist osa...

Pühade aeg polnd üldse aega ehitada...
            Kastid on hetkel täpselt nii kaugel:
            http://www.calibraklubi.ee/pilt/view...29&id=PICT5939

täna plaanin just vatiini ostma minna et kaane saaks kinni panna ja edasi katsetama hakata...

kui asjaga edasi liigun siis annan kindlasti teada...

Comment

Oled mõelnud mis viimistluseks kasutad ? Pidid ikka tegevus rohked pühad olema. Mina oleks kohe kokku kruvind, ikka ju vaja kohe kuulata kuidas mängib

EDIT: RaunoCCE kas sa saaksid äkki õelda mis diameetriga SC10N-el auk tuleb
              viimati muutis kasutaja rihard; 09 m 2007, 02:03.

Comment

Oled mõelnud mis viimistluseks kasutad ?
                1 idee oli, aga seda värvi pole hetkel saada...
                tahtsin teha valged ja peale lasta selline ämblikuvõrgu või midagi sarnast pritsmed... aga neid pritsmeid ei olnud oli aint valgeid pritsmeid...

Pidid ikka tegevus rohked pühad olema. Mina oleks kohe kokku kruvind, ikka ju vaja kohe kuulata kuidas mängib
                tegevust võibolla niipalju ei olnud aga tüdruk vaatas viltu kui pühade aeg halge saagisin...
                kohe kokkukruvida ei saa sest siis on paha pärast läbi bassivaljukaaugu vatiini sisse panna...

EDIT: RaunoCCE kas sa saaksid äkki õelda mis diameetriga SC10N-el auk tuleb
                Augu tegin 84 mm
                kruvi augud on 93mm läbimõõduga ringil ja kogu element on 104mm ning sügavust on 32mm

Comment

Küsimus filtrite, õigemini nendes sisalduvate kondekate kohta...

nimelt mul on vabakäega võtta 2,0 ja 2,2microseid korralike kondekaid (63v)...
                  kas see muudab midagi kui kasutan neid et valmistada 40microne kondelas?

Comment

Esmalt postitatud RaunoCCE poolt
                    Küsimus filtrite, õigemini nendes sisalduvate kondekate kohta...

nimelt mul on vabakäega võtta 2,0 ja 2,2microseid korralike kondekaid (63v)...
                    kas see muudab midagi kui kasutan neid et valmistada 40microne kondelas?
                    Võid küll kombineerida kokku, aga 2 ja 2,2 ei tee 40 lõikesagedus läheb tibakene madalamale. Mis filtrit plaanid teha üldse? mis lõikesagedustega ja mis järku?

Comment

Esmalt postitatud Fos poolt
                      Võid küll kombineerida kokku, aga 2 ja 2,2 ei tee 40 lõikesagedus läheb tibakene madalamale. Mis filtrit plaanid teha üldse? mis lõikesagedustega ja mis järku?
                      hetkel mul filtri skeemi käepärast ei oleõhtul võibolla saan selle skeemi üles panna...

seda ma tean et 2+2,2 ei ole 40 aga 10x2,2 + 9x2,0 hakkab juba midagi looma... sellepärast ma küsingi et kas see kui ma neid nii paju paraleeli panen muudab midagi kehvemaks?

Comment

Esmalt postitatud RaunoCCE poolt
                        hetkel mul filtri skeemi käepärast ei oleõhtul võibolla saan selle skeemi üles panna...

seda ma tean et 2+2,2 ei ole 40 aga 10x2,2 + 9x2,0 hakkab juba midagi looma... sellepärast ma küsingi et kas see kui ma neid nii paju paraleeli panen muudab midagi kehvemaks?
                        Samade näitajatega kondesi paralleeli pannes ei tohiks midagi hullu juhtuda, aga mugavam oleks siiski leida soovitud mahtuvisele pisut lähemal olevad konded ja välitida 10x ..+ 9x .. ühendusi.

Kui saad mahti panna skeemi ülesse, siis ehk oskaks midagi veel öelda.
                        Lõpetasin just oma tornidele filtrite tegemise ja vaataks hea meelega, mis teised oma kõlarite sisse panevad.

Comment

Samade näitajatega kondesi paralleeli pannes ei tohiks midagi hullu juhtuda, aga mugavam oleks siiski leida soovitud mahtuvisele pisut lähemal olevad konded ja välitida 10x ..+ 9x .. ühendusi.
                          kuna mul on 2microseid kondesid vabakäega võtta siis parem panen need paraleeli kui ostan valmis tüki 50-100krooniga

Kui saad mahti panna skeemi ülesse, siis ehk oskaks midagi veel öelda.
                          Lõpetasin just oma tornidele filtrite tegemise ja vaataks hea meelega, mis teised oma kõlarite sisse panevad.
                          http://www.calibraklubi.ee/pilt/view...29&id=PICT5950

ringides olevad suurused on need mis on õiged...
                          ma ise veel filtritest suurt midagi ei jaga ja ise neid ei arvutanud...

Comment

need 16E ristkülikud on seal takistid? Bassika filtrile pead ikka päris võimsa takisti leidma. Kas kõik elemendid on sama tundlikusega?

kas keegi siit foorumist tegi sulle selle filtri skeemi?

Comment

need 16E ristkülikud on seal takistid? Bassika filtrile pead ikka päris võimsa takisti leidma. Kas kõik elemendid on sama tundlikusega?

kas keegi siit foorumist tegi sulle selle filtri skeemi?
                              see ahel mis on bassika juures (takisti ja kondekas jadamisi) ei pruugi üldse käiku minna... ja pealegi kui see on nii väikse mahtuvusega jadamisi siis sinna ei ole vaja võimast takistit...

Kõik elemendid on 8oomi
                              filtrit teeb üks mu endine töökaaslane elektrikontrollikeskusest...

Comment

http://www.zone.ee/fosaudio/Pilt005.jpg

kõrged: -12dB/oktav , alates 4k Hz , -3 dB, koos lõikepunkti ühtlustusega.

keskmised: -12db/oktav, 400-4k Hz,

Bass: -18db/oktav, 0-400 Hz.

Bass mängib 3db kõvemini, kui teised ribad.

Mina teeks vast sellise Bi-wireing filtri.
                                viimati muutis kasutaja Fos; 26 m 2007, 14:04.

Comment

Working...
                                X