Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari ehitamisel elementide valik...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlari ehitamisel elementide valik...

Niisiis, aint kaks aastat ja mul kõlarid JUBA teevad häält!

Pildid

Ise indaks heli siukse tugeva neljaga!
    Võrrelnud olen neid Yamaha 515 + Yamaha supakas

Ilma supakata on madalam ots tiba nõrgem (supaka plaan on mul kah tulevikuks valmis mõeldud) ja kõrged olid Yamahal paremad... kuidagi selgemad... aga ilma supakata on isetehtud kõlaritel madalam ots parem...

Niisiis küsimus hea kõrvaga ning kogemustega kõlariehitajatele, kas on kedagi kes mõnel tööpäevaõhtu võiks nõmmelt läbi tulla ja asi üle kuulata ja erapooletu hinnang anda + natuke nõu mida ja kuidas parandada(kui on vaja)... sest see mu esimene projekt ja oma kõrva ma veel 100% ei usalda...

Kui asi paigas siis saab ka kastid värvimisse saata ja projekti ära lõpetada...

Comment

Filtrid tahavad vist natuke kohendamist, konded on mitte just väga sobibad elektrolüüdid (eriti kõrgete ahelas) ja poolid võiksid ka nii asetseda, et jõujooned oleksid risti, ei tekki induktsiooni teel ebasobivaid signaale ahelate vahel.

Comment

Vs: Kõlari ehitamisel elementide valik... Projekt valmis

Koogin vana teema jälle üles selleks et aastate pikkusele projektile joon alla tõmmata...

Paar päeva tagasi saabusid kastid värvimisest (www.db-hp.ee - Hea ja ilus töö nende poolt)

Värviks siis kõrgläikega oraanž

Eile panin kastid lõplikult kokku

Galerii

Comment

Väga tore et võiduka lõpuni välja vedasid.

Comment

Working...
          X