Vs: Kõlari ehitamisel elementide valik...
Niisiis, aint kaks aastat ja mul kõlarid JUBA teevad häält!
Pildid
Ise indaks heli siukse tugeva neljaga!
Võrrelnud olen neid Yamaha 515 + Yamaha supakas
Ilma supakata on madalam ots tiba nõrgem (supaka plaan on mul kah tulevikuks valmis mõeldud) ja kõrged olid Yamahal paremad... kuidagi selgemad... aga ilma supakata on isetehtud kõlaritel madalam ots parem...
Niisiis küsimus hea kõrvaga ning kogemustega kõlariehitajatele, kas on kedagi kes mõnel tööpäevaõhtu võiks nõmmelt läbi tulla ja asi üle kuulata ja erapooletu hinnang anda + natuke nõu mida ja kuidas parandada(kui on vaja)... sest see mu esimene projekt ja oma kõrva ma veel 100% ei usalda...
Kui asi paigas siis saab ka kastid värvimisse saata ja projekti ära lõpetada...
Niisiis, aint kaks aastat ja mul kõlarid JUBA teevad häält!
Pildid
Ise indaks heli siukse tugeva neljaga!
Võrrelnud olen neid Yamaha 515 + Yamaha supakas
Ilma supakata on madalam ots tiba nõrgem (supaka plaan on mul kah tulevikuks valmis mõeldud) ja kõrged olid Yamahal paremad... kuidagi selgemad... aga ilma supakata on isetehtud kõlaritel madalam ots parem...
Niisiis küsimus hea kõrvaga ning kogemustega kõlariehitajatele, kas on kedagi kes mõnel tööpäevaõhtu võiks nõmmelt läbi tulla ja asi üle kuulata ja erapooletu hinnang anda + natuke nõu mida ja kuidas parandada(kui on vaja)... sest see mu esimene projekt ja oma kõrva ma veel 100% ei usalda...
Kui asi paigas siis saab ka kastid värvimisse saata ja projekti ära lõpetada...
Comment