Teade

Collapse
No announcement yet.

BG20 Horn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BG20 Horn

Leidsin siit ühe huvitava projekti. On keegi midagi taolist nende elementidega varem katsetanud? Asi hakkas huvitama sellepärast et endal on need elemendid olemas ja näpud sügelevad . Probleem on ka see muidugi, et saksa keelest ei saa ma mitte midagi aru, nii et kui keegi viitsib selle teema seal läbi lugeda võiks öelda, kas sealsed kommentaarid on positiivsed või mitte.

Selle projekti info huvitaks mind ka. Hetkel kohe kohe viimistluses valmimas kaheribalise projekt. Lairiba ja kolmeribalise projekt meeles mõlkumas samuti.
    Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
    Denon PMA700V/ st.võim
    Pioneer PD-S705/CD keerutaja
    Käsitööna valmistada lastud monovõim
    Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised

Comment

Originally posted by gura@Nov 22 2005, 12:09
      Leidsin siit ühe huvitava projekti. On keegi midagi taolist nende elementidega varem katsetanud? Asi hakkas huvitama sellepärast et endal on need elemendid olemas ja näpud sügelevad . Probleem on ka see muidugi, et saksa keelest ei saa ma mitte midagi aru, nii et kui keegi viitsib selle teema seal läbi lugeda võiks öelda, kas sealsed kommentaarid on positiivsed või mitte.
      niipalju kui ma saksakeelest aru saan on positiivne kõik ja kui sul elemendid olemas siis miks ka mitte katsetada?
      TeamRMS

Comment

No kui kõik positiivne siis on positiivne ja eks varsti hakkangi ehitama, kui see jumalate tahe on

Comment

Originally posted by gura@Nov 23 2005, 20:14
          No kui kõik positiivne siis on positiivne ja eks varsti hakkangi ehitama, kui see jumalate tahe on
          minu poolt jõudu ja jaksu uue projektiga B-)
          TeamRMS

Comment

väga pull lahendus kastidel tegelt, aga kas heli on niisugustel "monstrumitel" tõesti väga palju parem?

Comment

Hornide kohta üldiselt olen kuulnud ainult positiivset, samas on kasutatud ka ainult selliste firmade nagu Fostex ja Lowther elemente. Mis häält BG20 seal teeb saab ilmselt millalgi kuulda.

Comment

Vabandust, et ebaviisakalt vahele torkan, aga kas keegi oskab kommenteerida kombinatsiooni BG20 ja transmission line kast? Endal ka need valjukad juba tükk aega olemas, kuid pole kirvest puusse veel visanud, mõtlen erinevate lahenduste peale.

Comment

http://babelfish.altavista.com/tr

Selline kiitev mula enamjaolt, proovin isegi lähipäevade jooksul ära.
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by jan@Nov 27 2005, 15:50
                    Vabandust, et ebaviisakalt vahele torkan, aga kas keegi oskab kommenteerida kombinatsiooni BG20 ja transmission line kast? Endal ka need valjukad juba tükk aega olemas, kuid pole kirvest puusse veel visanud, mõtlen erinevate lahenduste peale.
                    Tahaks ka teada...TL oleks päris huvitav ma arvan. Tänu hetkel toas seisvatele frs8 tl-idele on seda tüüpi kast vägagi meeldima hakanud. Hetkel olen isegi alles sobivate lahenduste otsingul

Comment

Panin siis katseks kokku, esmased siuh-säuh, et saada asjast muljet.
                      Viimistlusega ei tegelenud, kuid seadistusega küll.
                      Isiklikult võrreldes mitme-ribaga parimat muljet nad mulle ei jätnud, mängisin vatiiniga, proovisin erinevate kuulamis kauguste ja kastide asukohaga, kuid seda erilist tunnet kohe kuidagi ei tulnud.
                      Alumine osa tundus väga uimane ja sogane, selline laiali valguv, kus peaks olema konkreetne bassitakt seal see oli pikaks veniv ja ebameeldivam pigem.
                      Kõrged ja keskmised olid vägagi meelivad, isegi üllatusin, et nii mõnus donaalsus muusikas tekkis, kuid lava sügavusega tekkis probleeme, just erinevate testidega Emma 2004/05, ei osanud määratleda ka instrumentide asukohta hoolimata pingelisest keskendumisest.
                      Ometi pean tõdema midagi väga positiivset, nii hästi pole veel BG20 kõlamas kuulnud, tõeline nauding oli, huvitav, ent samas ka kurvastav, et eelmine bg20 kodune projekt nii kehvalt välja kukkus. :P
                      Tänaseks need kastid juba laiali lammutatud, eesmärgiks teha asi uuesti ja tip-top korralikult
                      S A C
                      Siberian Audio Concept

Comment

Kas sa seda filtrit ka kasutasid, mis seal leheküljel näidatud oli? Tore et asja ära tegid ja kommenteerisid. Ei teagi mida nüüd teha kohe....kas hakata tegutsema või mitte. Tahaks ka bassiotsa korralikku saada...samas ei ole see nii tähtis. Eelistan pigem korralikku kesksagedust kehvale bassile.

Comment

Filtrid kah, kõik mis lehel näidatud sai ära tehtud.
                          Proovi kindlasti, väga lahe üllatus on, kui just lairibadega kohanenud pole, siis esmalt veidi harjumatu, träns jms. muusika vast parim valik nendele pole.
                          S A C
                          Siberian Audio Concept

Comment

Vs: BG20 Horn

...mida antud juhul filter teeb selles Horni korpuses, silub mingeid muhke või?

Põmst peaks sinna auku edaspidi saama ka parema elemendi panna, sama diameetriga. Võibolla pole siis filtrit vajagi, kui on täiuslikum element. Ahh, kui hea mõte.

Kuna Zen mulle oma jooniseid saatnud pole, siis ma vist käivitangi hoopis pidulikult selle Horni projekti, täitsa meeldiva väljanägemisega. Nii et läheb juppide kokkuostmiseks. Elu on jälle hea!

Samas ma seda elektroonika poolt nii palju ei tunne - kas selline kõlar, kui tal on ainult üks 8 oomine element peaks ju ise ka olema koos filtriga ikka 8 oomine?
                            viimati muutis kasutaja vollapoik; 05 m 2006, 13:37.
                            Pole kuhugi areneda

Comment

Vs: BG20 Horn

Oskab keegi öelda, kas külgedele ja tagaseinale ei panda Hornidel vooderdust? Või on see improviseerimise asi. Mina saan aru, et joonisel positsioon nr. 1 tähistab seda, et vati panemine sellesse kohta on vabatahtlik, kahjuks puudub info külgede kohta ja ei mõista seda va saksa keelt ka.

Et asi segasem oleks, topitakse näiteks sellel projektil seest umbselt esi -tagaseinad vatti täis. Kas üldse on olemas mingit "õiget" lahendust? Või näiteks see!

viimati muutis kasutaja vollapoik; 06 m 2006, 19:00.
                              Pole kuhugi areneda

Comment

Working...
                              X