Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite tundjad inimesed, palun aidake

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlarite tundjad inimesed, palun aidake

Esmalt postitatud tsurka poolt
    Kas peab ka sinna panema selle papi ja villa mida see annabhttp://schaefauer.free.fr/Bilder%20F...dels%20007.jpg

Kindlasti ei pea.
    Aga juu siis keegi on katse-eksitus meetodi tulemusena leidnud, et nii tehes on heli hea. (vb ka parim võimalikust)
    Papi ja villa asemel võid vabalt ka vatiini kasutada, all pool surud lihtsalt tihedamalt kokku, ülesse jõudes ei peaks vatiin eriti tihedalt olema.
    Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Enda kõlaril saavutasin parima tulemuse kui oli vatiini selles eelmises kambris ( nagu sinu näidatud pildil ) all pool tihedamalt ja järk järgult läks ülevalt õhukesemaks.

Comment

Sain ühe valmis. Panin ka vatiini nii aga, muidu supper projekt ei kahetese üldse ostu. Kokku läks mul tonni ringis.

Comment

äkki pilte, mingi kergem tutvustus üldse? oleks hea teistel ka lugeda ja vaadata
          no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Esmalt postitatud heix25 poolt
            äkki pilte, mingi kergem tutvustus üldse? oleks hea teistel ka lugeda ja vaadata
            Eks peab ootama, millal ka teine kõlar valmis saab.
            Aga pilte näeks isegi hea meelega.
            Ja kas sellest su võimust piisab, et neist kõlaritest hääl välja pigistada?

Comment

Teine ka valmis ja isegi võim toidab ära ebamvähem. Ise suht rahul pildid siin http://www.yep.ee/tsurka/2y67794/

Comment

Täitsa kena tundub.
                Mingine viimistlus on kah plaanis, või jätad nii nagu on?
                Vineeri lasid poes mõõtu lõigata?

Comment

Muidu plaanin panna spooni algul oli mõte lihtsalt lakkida aga materjal suht näotu. Spooniks mõtlesin et äkki pöök sest kogu mööbel ka pöögi niinimetatud spooniga.Materjali ostsin sealt vineeri poest ja seal kohapeal lasin lõigata valmis ka. Lõigata ta küll ei osanud ausalt öeldes, ühe jupi pani vapsee mööda vb oskas lõigata küll aga, sael oli mõõt paigast ära.Muidu ise tegelen ka puiduga oleks saanud töö juurest sebida ja ise lõigata aga, jah ei viidsinud.

Comment

Esmalt postitatud tsurka poolt
                    Materjali ostsin sealt vineeri poest ja seal kohapeal lasin lõigata valmis ka.
                    TVMK-st? Mis nad küsisid möötusaagimise eest?

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
                      TVMK-st? Mis nad küsisid möötusaagimise eest?
                      Jah sealt poest ei tulnud see nimi meelde. Minu arust oli meetri hind 15eek aga, ei ole kindel. Igatahes minu lõikamise eest küsis 190eek mul oli ja vineer 12mm oli 377eek vb oli see niiskus kindel ei tea müüale ütlesin vähemalt et, tavaline ja lõikamine on seal poole kuueni (17.30)pood ise lahti vist kuueni.
                      viimati muutis kasutaja tsurka; 20 m 2008, 18:46.

Comment

Kui suur see vineeritahvel oli, mis said 377-ga? Ma sain umbes sama hinnaga 21mm vineeri... vist oli 2,5m x 2,5m aga ei ole kindel... Võibolla oli teistsuguse mööduga...

Comment

Esmalt postitatud likoor poolt
                          Kui suur see vineeritahvel oli, mis said 377-ga? Ma sain umbes sama hinnaga 21mm vineeri... vist oli 2,5m x 2,5m aga ei ole kindel... Võibolla oli teistsuguse mööduga...
                          Jah täpselt sama teema ma mõtlesin ka et tegin aasta tagasi supokat siis oli 21mm hind isegi odavam ja kvalikteet supper aga, selle 12mm plaadi mõõte ei tea

Comment

Nendel vineertahvlitel on TVMK-s kõigil standartne mõõt - 1525 x 1525 mm.

See tahvli hind tundub mõistlik. Ise ostsin suvel 21mm, hind oli 555.-

Küll aga tekkis suur üllatus mõõtu saagimise hinna koha pealt. Pealegi siis veel sitasti.
                            Ülejäägi said ikka endale?

Aga nii kaua kuni on maksjaid, nii kaua küsitakse raha kah

Comment

Jaa jäägid sain endale käskisin veel pooleks saagida muidu poleks autosse mahtunud Ma ei tea ma ostisin sealt aasta tagasi 21mm vineeri oli mingi 370eek kanti...................siiamaani jäägid alles, väärt materjal.......

Comment

Working...
                              X