Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite kaabeldus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõlarite kaabeldus

    Plaanis aidata sõbral valmivas korteris kodukino kõlarite kaabeldus paika panna. Et pärast kahetsema ei peaks, küsin foorumlastelt nõu, et mida peaksime raudkindlalt tähele panema. Kas juhtmed peavad kindlasi ühepikkused olema? Kas elektrijuhtmetest ja pistikupesadest peab kõlarijuhtmed kaugele hoidma? Millised on korralikud kõlarite seinapistikud?
    Tänud!

    #2
    Milline (kui võimas) on kodukino? Tavalise elektrivõrgu jaoks mõeldud 1,5 või siis 2,5 ruudune kaabel peaks sobima- oln ise 1,5-sega vedanud ja seinakontaktide kõrvale samasse sarja ühendanud. siiani probleemideta.
    ehh... andrjusa

    Comment


      #3
      kõlarikaablitesse võrgust müra saada on suht võimatu ja seega ei ole vast vaja väga kaugele hoida toitekaablitest. Signaalikaablid oleks juba teine tera. Kaablitest ise niipalju, et erinevad inimesed fetisheerivad erinevaid asju. Üldiselt arvatakse, et kiuline kaabel on parem kõrgsagedustele kui plank. Kuid kui palju sellest vahest aru saada on, on juba teine küsimus.
      Jämedus on otseselt seotud kadudega. Mida pikem kaabel, seda suurem takistus ja seda jämedam võiks ta ka olla, et kaod väiksemad oleks. Samuti mida suurem võimsus, seda jämedam võiks olla kaabel.
      Kodukõlarite seinapistikud on teada-tuntud 2-din, pildilt selline http://www.maplin.co.uk/images/Full/942i0.jpg . Profihelinduses kasutavatakse muidugi speakonit, see on aga jõle kobakas ja robustne.

      Comment

      Working...
      X