Teade

Collapse
No announcement yet.

Jamo 365

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Olen neid 365D omanud mitu aastat. Olid Stimontis omal ajal 6,6k müügis. See 11k. jutt on BS. Kõlarid on suured ja näevad soliidsed välja, kuid sellega ka lõppeb nende headus IMO. On näha, et nende tegemisel on kõvasti kokku hoitud. Kastid on ebaloomulikult kerged ja seinte paksust pole ollagi. Sees oli isegi tükk svammi ka ja kui mind mälu ei peta filter oli ka mingi üle põlve tehtud. Võimsust talusid ilusti (piinasid 105W@8oomi korvetiga), kuid enne valjusti kuulamist pidin keskmised ja kõrgsageduse valjukad korra välja võtma ja ääred ära silikoonitama, sest vastasel juhul need plastmassi ääred lihtsalt plärisesid (nende kinnitused olid seal lausa uskumatult labased ja puudulikud).
    Heli poolest olid keskmised st mitte midagi erilist ega ka mitte vilets. Maha müüsin väga kerge südamega, sest koguaeg oli tunne, et need pole päris kõlarid vaid suveniirid No olid nad mitte tõsiseltvõetavalt tehtud. Selline on minu aastate tagune mälestus nendest kõlaritest. Kui heli meeldib ja hind sobiv siis võib osta küll.

    Comment


      #17
      Ei ole veel kaupa kokku löönud Niipalju ütlen küll,et Taanis maksid need niipalju kui ütlesin(olemas ka tshekk Örebro mingist tehnikapoest)See selleks.
      1,5kilo on paras hind millest sai ka kokku lepitud.Kuulasin enda 2x50W lampvõimuga(tõsi küll lühikest aega ja vaikselt).Samas Akai transvõimu taga oli hääl hoopis nigelam ja kuidagi kuivem.
      Kõik meeldiv tuleb lambist...

      Comment


        #18
        No 1,5k eest tasuks küll ära võtta, seda hinda on nad KINDLASTI väärt.

        Comment

        Working...
        X