Teade

Collapse
No announcement yet.

RRR SM-1000 info puudus, kas keegi oskab aidata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

RRR SM-1000 info puudus, kas keegi oskab aidata?

Tere,

olen sattunud pisikese probleemi otsa - teadmatus.

Nimelt sai paar aastat tagsi soetatud RRR SM-1000 ülisoodsa hinnaga ja senini maksavad need kõlarid rohkem, kui ma nende eest välja käisin. Usun, et see välistab läbu teemal kvaliteetsed või mitte. Nad on normaalsed selle raha eest mis ostsin

Ok, sai nad toona keskuse taha pandud (mingi sony juust) ja nüüd vaatan omale normaalset võimendit välja. Võtsin välja spec lehe ja seal kirjas takistus 4.....8 ohmi. Helistasin huvipärast maaletoojale ja küsisin, et mis tema arvab asjast. Väitis mulle, et surmkindlalt 8 ohmi, ma siis mõõtsin testriga ära ja ennäe imet 3.3 kõlari kohta.
    Rääkisin talle ka, mille peale ta ainult kokutas ei osanud midagi öelda. Kokutas ja ütles, et võib-olla on mõni partii siis seesugune
    Ok küsisin siis, et spec paberil on kirjas, et music power at least 250W, mis siis minu keelelise arusaama kohaselt tähendab, et vähemalt 250W!?! Parandage mind, kui ma eksin. Mõtlen siis, et 250W on RMS, aga mis siis PMPO kõlari kohta on
    Kas siin foorumis leidub kedagi, kes oskaks mulle vastuse anda. Ma olen terve interneti läbi kolanud, sellekohta infi leidmata. Kirjutasin ka tootjale, aga need ei viitsi vastata, masendav.

Anyway mõtlesin sellise võimu peale
    A500

KÕik kommentaarid ja mõtted on teretulnud

terv
    Tanel Tõkke

Reeglina on Music Power 2x suurem kui nimivõimsus.Need SM-1000 peaks olema ca. 100...150W nimivõimsusega ning kui tester näitas 3,3R, siis nad ikka 4R ole(kindlasti tehakse neid ka 8R, kuid siis peaks olema tüübitähise järgi B).Võimendi peaks olema sellistele kõlaritele 125...150W@4R nimivõimsusega.Sinu poolt pakutud võimendi on siiski kahtlane seade(ei suutnud tehnilisi parameetreid leida :huh: ).
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Siin siis täpne info antud isendi kohta
      Manual

Nii palju kui ma küsinud ja uurinud olen ning nende pool häguste vastuste põhjal julgen siiski väita, et SM-1000 250W on RMS, mitte PMPO

Kui kellelgi on miskit tõestust, mingi manual või midagi taolist, siis see on igati teretulnud.
      Point selles, et kui see siiski ei pea paika, siis pole mul ka antud võimu mõtet osta

suured tänud
      Tanel Tõkke

Comment

Kuna oman samuti neid kõlle siis võib üsna kindel olla et see250W on hetkeline võimsus.Pikaajaline võimsus järelikult umbes nagu Cheopps arvab-kui niigi palju.

Comment

Mnjah see võimendi on rohkem mõeldud mõnele bändile ruunata kui koju sokutada...Ning nende kõlarite juures on mainitud ainult Music Power´it kuid vaja on teada Nominal Power´it.PMPO on oma olemuselt virtuaalne nähtus(proovige simuleerida D-klassi võimendit nt. CM2000-ga; enne filtrit on väljundpinge nn. "piigid" isegi kV kõrgused :blink: Ju siis nende kaudu see PMPO arvutatigi :lol: )...
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps@Feb 5 2006, 01:01
            Mnjah see võimendi on rohkem mõeldud mõnele bändile ruunata kui koju sokutada...Ning nende kõlarite juures on mainitud ainult Music Power´it kuid vaja on teada Nominal Power´it.PMPO on oma olemuselt virtuaalne nähtus(proovige simuleerida D-klassi võimendit nt. CM2000-ga; enne filtrit on väljundpinge nn. "piigid" isegi kV kõrgused :blink: Ju siis nende kaudu see PMPO arvutatigi :lol: )...
            Vahepeal võtsin vaevaks ja kiskusin kasti lahti. Element kannab tähistust
            50ZT-1 4ohm, nominaalvõimsus on 100W.

Võimendina läheb loosi miskit 200W kanali kohta ja ega see 230W kanali kohta, mis Behringer välja annab ei tee kurja, kui tarkusega volumit kruttida. Saan vähemalt makismaalse puhtusega heli nendest Sm-1000 seeria kõlaritest kätte.
            Noja eks tuleb mängu ka raha, tutav lubas teha -20%
            http://downloader.fw-notify.net/0000000050.../max500_man.pdf
            Ilmselt kaldun selle viimase ampi poole
            terv
            Tanel

Comment

Originally posted by extinct+Feb 8 2006, 10:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (extinct @ Feb 8 2006, 10:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Cheopps@Feb 5 2006, 01:01
              Vahepeal võtsin vaevaks ja kiskusin kasti lahti. Element kannab tähistust
              50ZT-1 4ohm, nominaalvõimsus on 100W.

Võimendina läheb loosi miskit 200W kanali kohta ja ega see 230W kanali kohta, mis Behringer välja annab ei tee kurja, kui tarkusega volumit kruttida. Saan vähemalt makismaalse puhtusega heli nendest Sm-1000 seeria kõlaritest kätte.
              Noja eks tuleb mängu ka raha, tutav lubas teha -20%
              http://downloader.fw-notify.net/0000000050.../max500_man.pdf
              Ilmselt kaldun selle viimase ampi poole
              terv
              Tanel [/b][/quote]
              behringer rohkem ikka diskoteegi tehnika tegija.. ega sa sealt helikvaliteeti saa
              Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Working...
              X