tere kas keegi oskab õelda kui suure kasdi peaks 160watisele woofrile tegema äki keegi teab mõõtmeid ilgelt vaja
Teade
Collapse
No announcement yet.
XE
Collapse
X
-
80ha on paras, kuid üle 92,7 ei soovita!Hakkab ise laulmaThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
-
Originally posted by madis014@Feb 3 2006, 16:34
keegi cm ei viitsi seda välja arvestada pole ennem kasti teinud asi on selles mul präägu on kast aga ma arvan et selline ei aita tahaks ikka sellist mis teeks täiega heat tümmi
:angry: Aga äkki aitab.... "mis kast sellele, kui sellel on 180w".... teemadest, Modedele paneks südamel selliste teemade kiire kustutamine- jäävad ära asjatud positutsed ning postituste kogumine ja mõttetu läbu.S A CSiberian Audio Concept
Comment
-
Madis. otsi internetist selle valjuhääldi andmed, ning postita need siia foorumisse.
Selleks, et kasti arvutada, ei piisa absoluutselt elemendi võimsustaluvusest (sellest tegelikult ei olene mitte midagi)
PS: Foorumisse postitades on kasulik kinni pidada õigekirjareeglitest, nt. komasid ei keela keegi kasutada, otsa nad ka ei saa. nad lihtsustavad postituse lugemist (või antud juhul teevad võimalikuks )
Comment
-
no sry kui tulevad kirja vead ma alles 14aastane ja esta koolis veits kehva! Kahjuks pole selle woofri kohta netis andmeid see täiesti tundmatu ma tean ainult nii palju XE,160watti,4ohm,CW802A. vb saab noortehniku poest selle kohta andmeid aga netis küll pole.vähemalt mina ei leidnud :unsure:
Comment
-
Nüüd on veel värvi ka vaja. Nende parameetritega pole kasti tegemisel suurt midagi teha. Vaja on T/S parameetreid.
[ot] Esimesel lingil nägin ma mingeid tundamatuid märke(nagu UTFi ja ISO sõda), ainuke arusaadav sõna puudutas ühte terkvaratootjat. [/ot]Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Originally posted by madis014@Feb 5 2006, 11:18
mis se T/S ültse tähendab?
Siit saad täpsemalt lugeda-=Just chillin´ in the underground,keepin´ low profile=-
Comment
Comment