Teade

Collapse
No announcement yet.

XE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Neid parameetreid läheb vaja kasti häälestamisel(peamiselt inverter- ning teiste keerulisemate kastitüüpide puhul) elemendiga soovitud sagedusalasse.Kui tõesti pole õrna aimugi kasti arvutuskäigust, siis tee parem kinnine- e. kompressioonkast.20...30L peaks olema piisav.Ning mahu leidmisel pole vaja eriti higistada, kuna kompressioonkast ei vaja erilist häälestamist(kui loomulikult passiivkiirgusit ei soovita lisada ).
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

kas keegi oskab siis vähemalt kinnise kasdi jooniseid teha

Comment

Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

üks vend teeks joonised valmis aga ta tahab 250kr saada kas se pole veits palju mingite jooniste eest äki

Comment

mul on mingi souke kõllide proge WinISD Pro (alpha) kas sellega ei anna midagi teha we

Comment

Võtad kasti litraasiks 25L. Ruumala valem on pikkus x laius x kõrgus.
              Niipalju sa ikka koolis oled käinud vast, et oskad valemisse arvud panna ja siis ruumala arvutada

Comment

Võid ju kasti tehe näiteks selliste mõõtudega: B-)

Mõõdud siis sentimeetrites
                -=Just chillin´ in the underground,keepin´ low profile=-

Comment

vot need 2 linki mis ma postitasin asuvad mõlemad kuskil kaug idas... seetõttu ei pruugi kõigil neid lehekülgi korralikult kuvada, oleneb veebilehitseja seadistustest.. ja Thiele/Smalli parameetreid ma antud firma isendile kuskilt ei leidnud... asi on lihtsalt nii kahtlase firma toodetud... AGA minu pähe torkab veel üks võimalus, Nimelt, on BassBox Pro'ga kaasas valjuhääldite andmebaas koos kõigi vajalike parameetritega, vot kellel see proge olemas on võiks sealt järgi uurida, ehk leidub sedal midagi antud elemendi kohta

Comment

ma proovin hankida andmeid aga äkki keegi oskab anda mingi bassi filtri skeemi mida kerge teha ja mis mo woofrile aitaks.

Comment

Kumba lülitust sul vaja on?Kas aktiivfiltrit võimendi ette(kui kasutad eraldi võimendit kõlari jaoks) või passiivfiltrit valjuhääldi ette(kui kasutad mõnd resiiverit v.m. karpi).Aktiivfiltrite kohta on olnud mitu teemat.
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

mul vaja seda aktiivfiltrit

Comment

Originally posted by madis014@Feb 6 2006, 05:23
                          mul vaja seda aktiivfiltrit
                          http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?act=...te=aktiivfilter

Comment

tänks vana

Comment

aga süsteem on selles et sealt ma ei leidnud midagi

Comment

Working...
                              X