Teade

Collapse
No announcement yet.

YAMAHA YSP-800 sound projector

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

YAMAHA YSP-800 sound projector

Et siis kusimus lihtne, kas kellelgi mingit kogemust ? Olen ise just kodukino kõlareid ja recciiverit välja vahetamas (olen veidi yamaha fänn) ja selle riistapuuga saaks justkui mitu kärbest uhe hoobiga

Eks proovi järgi, iga tuba on ise kujuga, ühtse soovituse andmine on suht riskantne tegevus. Mõni normaalne müüja annaks vist ikka kuulata küll asja,
    Pulk ise suht kallis, et ehku peale seda ostma hakata. Selle raha eest saaks juba päris korralikud esikõlarid kätte või siis mingi komplekti (peaks parema effekti ikka saama, kui selle paneeli abil) Ega need all in one lahendused ei ole kunagi just kõige ideaalsemad.
    Aga teisest küljest, kui tuba on selline norm kujuga ja latt väga kõrgel ei ole, siis hoiab see asi muidugi palju peavalu kõlarite ja juhtmete paigaldamise pealt kokku.
    (Ise selle pulgaga kogemust ei ole, nagu kommentaarist läbi kumas :unsure: )

Comment

mis asi se sound projector veel on??
      no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by heix25@Feb 13 2006, 13:10
        mis asi se sound projector veel on??
        Peaks olema selline suur keskkõlar kus on sees mitukümmend väikest kõlli,mis peaks asendama front ja rear kõlareid.Kuskilt lugesin, et tavakuulajal suht raske vahet teha kas mängib üks selline või 5 kõlli

Comment

Paras illusioon!Faasinihete ja delay-de kompott,et inimese füsioloogiat petta :P
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Kuulsin seda mängimas Tartu Kaubamaja elektroonikapoes. Tea, kas viga liiga suures ruumis või mis, aga andis vaid tavalise "sanga" helipildi - isegi korralikust stereost ei olnud juttugi. Isegi kui see väiksemas ruumis annaks soovitud efekti, kaoks "ruumiline heli" tõenäoliselt kui pead vähegi liigutada. Ja selles kasutatavad valjuhääldid tundusid olevat totaalsed krapid, nagu tavalises "sangas", korralikust sageduskarast, eriti bassiosast, pole lõhnagi. Pealegi on valjuhääldid paigutatud ühes tasapinnas, mis muudab jutu ruumipeegelduste kasutamisest täielikuks pullikakaks, rääkimata sellest, et korralikus kuulamisruumis üritatakse peegeldusi pigem vältida. Puhas marketing ja haip, viis kõlarit ikkagi paremad kui see plastjunn.
            Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Igatahes tänud kes vastasid. Olen ise sama meelt ,et ideaalset mööblivaba teleka tuba rajama ei hakka ning kvaliteedis kah alla ei taha anda. Kõllid nurkadesse ja tuld !!

Comment

kui see on see

siis mina küll ei näe asjal mõtet. kuskil lehel nägin, et see maksab 600 inglise naela
                huvitav mis elektroonika seal sees võib olla ?

Comment

Sellest imest kirjutas TM-ajakirjas!
                  Denon AVR-3300/Marantz CD-6000/Philips DVP-3010/6xPioneer S-CR50-K/2x S-90

Comment

eks nad üritavad seal interferentsiga ja ruumi peegeldustega mängida... kuid see on ainult hädalahendus sinna, kuhu tavaline süsteem ei sobi.

Comment

Üldiselt on üsna raske elik võimatu saavutada kõigest vaid ühe kõlariga seesama effekt, mis sünnib hoopis ruumiliselt paigutatud 5 kõlari koostööl. Nagu Digital juba mainis, mängitakse nö effektide peale, mis aga sisuliselt tekitavad võltsi ruumilise helipildi, mis teoorias peaks jätma mulje 5st ideaalselt paigutatud kõlarist.

Ja teiseks, vaadake, mis õnnetusi seal on kasutatud! Täisriba esitusest saab seal vaid und näha.

Korralikult paigutatud 5 kobedale kõlarile(+sub) on ruumilise, nö kodukino heli taotlemisel raske vastast leida.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

:angry: Kuigi sai EISA ( EISA ) pole sellel mingit mõtet. olen kuulanud proovinud.
                        Siis kui see natsa toimix peax olema kandiline ruum ja ainult kyprok. see töötab ainult tyhjas ruumis ja siis ka sitasti. Mõtetu asi arvan ma.

Comment

Working...
                        X