Sain minagi oma iludused valmis. Jupid on tegelikult tellitud eelmise aasta oktoobris vist kuid kastide valmimisel olid teatavad takistused. Mõte sähvatas kunagi sügisel, kuid valmis said nad eile. Kasutatud on Visatoni toodangut ws170s 8Ω, sc10n, inverteritoru BR 15.34 ja terminal PT57NG. Filter on tavaline esimest järku ja Zobeliga. Muidugi Intzu looming. Kast on 19 mm MDF plaadist, pooled osad on liimitud Moment superfixiga ja ülejäänud EPO-ga, kusjuures täiesti kruvivabalt. Dampinguna kasutasin puuvillast mantlivoodrit, sest see polüestervatiin tundus selline...hõre. <_< Kastid on kokku pandud puidutöökojas ja seal ka pihustiga värvitud. Kahjuks sellest osast pilte pole.
Ülejäänud illustratsioonid on siin.
Soundist siis niipalju, et paranes kõvasti minu suhtumine kõrgetesse sagedustesse.
Kõrgsagedus on palju puhtam, selgem ja detailsem, kui näiteks s30 õnnetul tweetril. Kesksagedus jääb küll natuke tahaplaanile, kuid võibolla tuleneb see
vef-101 ilmselt kehvast kvaliteedist. Bass on konkreetne, ja piisavalt täpne. Kiirete basstrummikäikudega saab ilma üminata hakkama ja ka madalamad bassid on kenasti kuulda.
Üldiselt olen oma uute kõlaritega rahul. B-) Eelarve läks umbes 1,8k ilma kastideta, mis sain sisuliselt tasuta. Mõnele võib tunduda kallis, kuid ma arvan, et need kõlarid on igati oma hinda väärt. Nüüd tuleb vaid raha koguda, et osta mingi väärikam võimendi neile.
Ülejäänud illustratsioonid on siin.
Soundist siis niipalju, et paranes kõvasti minu suhtumine kõrgetesse sagedustesse.
Kõrgsagedus on palju puhtam, selgem ja detailsem, kui näiteks s30 õnnetul tweetril. Kesksagedus jääb küll natuke tahaplaanile, kuid võibolla tuleneb see
vef-101 ilmselt kehvast kvaliteedist. Bass on konkreetne, ja piisavalt täpne. Kiirete basstrummikäikudega saab ilma üminata hakkama ja ka madalamad bassid on kenasti kuulda.
Üldiselt olen oma uute kõlaritega rahul. B-) Eelarve läks umbes 1,8k ilma kastideta, mis sain sisuliselt tasuta. Mõnele võib tunduda kallis, kuid ma arvan, et need kõlarid on igati oma hinda väärt. Nüüd tuleb vaid raha koguda, et osta mingi väärikam võimendi neile.
Comment