Peale mõningast kaalumist sai soetatud sellised isendid.
Pnom - 200W(kauakestev)
Pmax - 365W(piik e.muusikaline)
Riba - 35...20000Hz +/-3dB
Tundlikkus - 96dB
KxLxS - 780x457x330
Kaal - 17kg tk.
Maht - 118l
Takistus - 4...8 Oomi
Elemendid: Bass 15"(381mm)
Mid 5" (127mm)
Tweeter 1"(soft dome,akustiline ruupor)
Eraldusfiltrid: 900/4000Hz
Mis asjast arvata.Eesmärk oli hankida või ise meisterdada kõrge tundlikkusega kõlarid lampvõimule.Olen asjaga igati rahul B-) .Isegi 3,5W!! :blink: SE lampvõimuga lõi toa muusikat täis(jäi veel varugi).Klaver,viiul ja üldse keelpillid ja vokaal kõlavad suurepäraselt.
Bassiotsa ei pea korrigeerima.Keskmised ja kõrged vägagi selged ja täpsed.
ca 50m2 elutoas 2x10W PP lampvõimuga jääb kõva varugi.Tundlikkus tõesti tasemel.2x90WRMS Gainclone-ga saab juba korraliku peo maha pidada.
Kunagi mainis Rom,et valjukate plastvõrud hakkavad plärisema, minu isenditel on need silikooniga fikseeritud(tehases!Kerged on nad jah.Rattad all ja puha :P
Transs-ja kivivõimuga on kuidas on,kuid lampvõimu jaoks väga head!
Sai toodud võrdluseks 130W Estonia ja S90F - JAMO ühte kanalisse ja kordamööda Estonia ning S90 - Võrdlus oli kohatu.Kui Estonia tegi veel talutvat saundi siis S90 ei kannatanud mingit kriitikat h34r:
Kokkuvõtteks võib öelda,et tegu lampvõimu jaoks loodud kõlariga.
Raha läks õige asja eest kuigi algul oli veidi kahtlusi ja kõhklusi. B-)
Pnom - 200W(kauakestev)
Pmax - 365W(piik e.muusikaline)
Riba - 35...20000Hz +/-3dB
Tundlikkus - 96dB
KxLxS - 780x457x330
Kaal - 17kg tk.
Maht - 118l
Takistus - 4...8 Oomi
Elemendid: Bass 15"(381mm)
Mid 5" (127mm)
Tweeter 1"(soft dome,akustiline ruupor)
Eraldusfiltrid: 900/4000Hz
Mis asjast arvata.Eesmärk oli hankida või ise meisterdada kõrge tundlikkusega kõlarid lampvõimule.Olen asjaga igati rahul B-) .Isegi 3,5W!! :blink: SE lampvõimuga lõi toa muusikat täis(jäi veel varugi).Klaver,viiul ja üldse keelpillid ja vokaal kõlavad suurepäraselt.
Bassiotsa ei pea korrigeerima.Keskmised ja kõrged vägagi selged ja täpsed.
ca 50m2 elutoas 2x10W PP lampvõimuga jääb kõva varugi.Tundlikkus tõesti tasemel.2x90WRMS Gainclone-ga saab juba korraliku peo maha pidada.
Kunagi mainis Rom,et valjukate plastvõrud hakkavad plärisema, minu isenditel on need silikooniga fikseeritud(tehases!Kerged on nad jah.Rattad all ja puha :P
Transs-ja kivivõimuga on kuidas on,kuid lampvõimu jaoks väga head!
Sai toodud võrdluseks 130W Estonia ja S90F - JAMO ühte kanalisse ja kordamööda Estonia ning S90 - Võrdlus oli kohatu.Kui Estonia tegi veel talutvat saundi siis S90 ei kannatanud mingit kriitikat h34r:
Kokkuvõtteks võib öelda,et tegu lampvõimu jaoks loodud kõlariga.
Raha läks õige asja eest kuigi algul oli veidi kahtlusi ja kõhklusi. B-)
Comment