Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes tornid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes tornid

Oleks plaan teha tornid kus igas oleks 4 audese elementi sees.Öelge kas need kölarid sobivad kokku ja selle vöimuga:http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-11517

2x 70w81-8 (per kölar)
    1x20M40-8
    1x15T25-8

Kui bassi elemendid panna rööbiti nii et tuleks kogu takistus 4 oomi ja sinna filter vahele siis saaks korraliku kõlari. Võimule oleks veel vaja vahele equalaizerit või siis tämbriplokki.
    Tegelt võiks võim natuke võimsam olla. Aga võim on muidu hea.

Comment

ühesõnaga hakkad 037't ehitama ?

Comment

kle, kas sa tegelt tead ka mis 037 sees on.

Comment

Rääkige mulle mis asjad need ekvaliserid ja tämbriblokkid on ja kust ma seda saaks?Ja milleks mul neid ültse vaja läheb

Comment

kas seal audese 037-tes pole mitte 1 x 70w818 1x 75w104-8 1x20M40-8 1x5T25-8

Comment

Originally posted by Hents@Mar 1 2006, 09:27
              Rääkige mulle mis asjad need ekvaliserid ja tämbriblokkid on ja kust ma seda saaks?Ja milleks mul neid ültse vaja läheb
              Ega ei lähegi vaja, kui MUUSIKAT kuulad. Samas kardan, et su väljapakutud võim ei ole võrreldes kõlaritega nii hea, tegu väga odava PA võimuga, mis mõeldud kuhugi pubisse taustamuusikat tekitama. Parem pane siia ostu/müügi foorumisse võimendi ostusoov üles ja sebi sama raha eest korralik vanakoolipill.
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Ma arvan et mulle piisab see võim ka .Ei taha eriti asju kasutatult osta

Comment

Working...
                X