Mina räägin kõlaritest, mida äkki te soovitate..visatonist nt..sest praegused ainult bändi omad ju millest jutt käib..
Teade
Collapse
No announcement yet.
Visatoni bänditehnika
Collapse
X
-
Originally posted by andreas123@Apr 15 2006, 12:43
Mina räägin kõlaritest, mida äkki te soovitate..visatonist nt..sest praegused ainult bändi omad ju millest jutt käib..
Täna sai jälle natuke kaste edasi ehitatud. Üks kast on juba enam-vähem koos.
Pildid:
Comment
-
Teett, loodan, et mu soovitus ei jää väga hiljaks - Kindlasti pane oma kastidele kandmiseks sangad, ning "mountinguks" (kõlarite kuskile riputamiseks-kinnitamiseks) kinnitusaasad. Samuti soovitan taha pistikuteks 2x speakon. milleks 2? Et saaks kõlareid omavahel linkida - säästab palju vaeva jällegi.
Ära valesti aru saa - ma ei nori, lihtsalt parem kohe korralikult teha, kui pärast ümber ehitada.
Andres.Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Comment
-
Ahjaa, lisaks - kui oled nad valmis saanud, korralda kuulamisüritus.
Mina isiklikult olen väga huvitatud nende imeloomade oma silmaga nägemisest. Teinekord võibolla võimalusel isegi rentimises.
Andres.Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Comment
-
Natuke uusi pilte on tekkinud sinna lehele -> http://teet.pri.ee/heli/MB115-B/
Kastid on praeguse seisuga siis kokku pandud ja täitsa töötavad. Viimistlusega läheb natuke aega, sest kandesangad ja nurgad saabuvad alles 26-nda paiku. Laupäeval lähevad kastid juba ühel üritusel käiku, nad lähevad lava alla, kus välimus väga silma ei riiva. Väike kogus speakon pistikuid ja pesasid peaks täna/homme ära tulema, siis saab kaableid meisterdama hakata ja kastidele teised speakon pesad ka paigaldada.
Comment
-
Nüüdseks on siis kastid seest värvitud ja ühele kastile riie peale pandud ning sangad, nurgad ka paigaldatud. Täna jõuab ilmselt teisele kastile ka riide peale. Selline küsimus veel, et kas see kinnine kamber tuleks damping'ut täis panna? Tavaliselt kinnistele kastidele pannakse ohtralt damping'ut ju.
Comment
-
Panin paar suuremat pilti sinna -> http://www.teet.pri.ee/~teet/MB115B/
Kasti mõõtmeid on võimalik hinnata kõrvaloleva akutrelli järgi. Kastide häält saaks Kuressaares kuulata küll. Visatoni mehed on 125dB välja mõõtnud nendel kastidel ja tegu on 200W RMS kõlaritega. Elemendid olid ennem inverterkastides, seega on nad sisse mängimist näinud küll.
Edit: ootan siis piltide põhjal kriitikat, et järgmisel korral paremad kastid teha
Comment
Comment