Teade

Collapse
No announcement yet.

Visatoni bänditehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Visatoni bänditehnika

ega kasti detailijooniseid jagada ei tahaks?

muidu kas võiks samasse kasti panna eminence kappa(600wrms) ja delta(500wrms) 15LF elemente. mul inverterkastides praegu , aga tahaks jubedalt ruuporkasti proovida kuna mulle just meeldiks selline teravam bass.

Comment

Esmalt postitatud morten poolt
      ega kasti detailijooniseid jagada ei tahaks?
      Need pole eriline saladus http://www.visaton.com/en/bauvorschl...struction.html

Comment

Mis neist kastidest sanud on? Laiali paugutatud erinevatel üritustesl?

Comment

Kaste laiali pole lastud, aga ühel elemendil on mähis küll tsentrist väljas. Üldiselt Visatoni PA valjukaid ei soovitaks kasutada. Minu kastides on praegu kokku kolm Visaton BGS40 elementi ja üks HTH 8.7 element õhtale lastud. Kõikidel elementidel on tekkinud mehhaanilised kahjustused. Kusjuures võimendina kasutan vaid 200W võimendit ning võimendeid klippima ei lase (digipuldist on 0ms reageeringuga limitterid peale pandud). Üritustel olen kasutanud veel FBT, RCF-i ja Turbosoundi tehnikat, nende kastidega pole isegi siis midagi juhtunud, kui mitu tundi järjest elemente nõnda ruunatakse, et võimendid clip-ivad.
          Kuna ruuporbassikate kastid ise on korralikud, siis panen kastidesse ilmselt RCF-i elemendid (parem tundlikus ja suurem võimsustaluvus) sisse.

Comment

Working...
          X