Teade

Collapse
No announcement yet.

S30 körge

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    S30 körge

    Sai siis ostetud s30 (10ac-315)kölarid .Aga ühel neist kõrgsagedus kölar mängib vaiksemalt ja ragiseb .Ja eriti siis kui volume nuppu keerata.Kas oleks vöimalik kuidagi korda teha seda.Teen ostu müügi foorumisse teema et äkki on kellegil ja kui ei kas siis oleks vöimalik seda kuidagi mingu muu kölariga asendada mis näeks samasugune välja.

    Körge nimi siis 3gd -2 need siis vene tähed

    #2
    No minul on pandud sinna vana estonia kõrge, umbes samaväärne ja minuarust tsipa puhtab heli
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

    Comment


      #3
      kas filtris pole viga ?

      Comment


        #4
        kuidas ma saan proovida kas filer on korras

        Comment


          #5
          Originally posted by Hents@Mar 9 2006, 15:37
          kuidas ma saan proovida kas filer on korras
          Kõige lihtsam. Kruvi teisest kastist kõrgsagedus välja ja pane probleemsesse kasti. Kui nüüd mängib normaalselt , siis lihtsalt kõrgsagedus vigane. Kui aga ikka mängib vaikselt, siis viga filtris.

          Comment


            #6
            nende lahti vötmine pras nuss kuna köik koha sellist kleepuvat möga täis.teine kölar ragiseb ka natuke

            Comment


              #7
              korja see möga kokku. hiljem kui mingi probleem on siis ei pea jälle mögaga möllama. ei tea üldse miks seda jama sinna vahele kunagi topiti. võiks kasti korralikult teha, et ei pea nö õhuauke lappima või ei tea üldse mis eesmärgil seda kasutati. pärast kui tõesti õhk kuskilt välja pressima hakkab saad mingi parema asjaga täita kui mingi kleepuva mögaga

              Comment


                #8
                mul sama jama s30'ga. viga on filtri trükkplaadis, see on lihtsalt pooleksläinud ja rajad seega katkenud. kontrolli kindlasti filtriplokki.

                Comment


                  #9
                  Filter on väliselt täiesti korras , katki pole midagi.Hiljem proovin ka töötava kölari sinna panna , aga see kölar on igakülje pealt seda paska täis.

                  Comment


                    #10
                    No sellel möga on seal pigem sellepärast vahel, et elemendid ei hakkaks vibreerima tugeva bassi ajal vastu kasti. Ebameeldiv ju kuulata, kui mingid lisahelid kastist tekivad tugeva bassi ajal. Kui see möga häirib, siis lõika sinna kummitihend vahele.

                    Comment


                      #11
                      Viga ei ole kindlalt filtris kuna vötsin kölari lahti ja panin otse vöimu taha ja ragiseb :S . Kas muud valikut ei ole kui uued osta vöi on vöimalik korda teha?Veel üks küsimus s30 kohta nimelt vatiin mis seal sees on vatiini tutt , sama kujuga kui mingi löngakera , kas ei peaks seinte peale uut vatiini liima?
                      Teemast välja aga kas tvmk pood ei tegutse enam vineeri bussi peatuses , kuna mööda söites nägin et seal sildid väljas et seal selline pood nagu pöhjamööbel.

                      Comment


                        #12
                        Ikka ootan vastuseid

                        Comment


                          #13
                          Viga ei ole kindlalt filtris kuna vötsin kölari lahti ja panin otse vöimu taha ja ragiseb :S . Kas muud valikut ei ole kui uued osta vöi on vöimalik korda teha?
                          Eks pead kannatlikult ootama, kuna keegi ostu/müügi foorumis pakkub antud isendit. Hinna poolest ju midagi erilist sellise jubina eest ei saa küsida.

                          Veel üks küsimus s30 kohta nimelt vatiin mis seal sees on vatiini tutt , sama kujuga kui mingi löngakera , kas ei peaks seinte peale uut vatiini liima?
                          Nendesse kastidesse visatud jah lihtsalt põhimõtte pärast midagi sisse. Viitsimist on, siis võid ju liimida kasti seintele vatiini. Peaks ikka parajalt seda kuminat vähendama.

                          Comment


                            #14
                            Tahaks just teada kas seda on võimalik korda teha?

                            Comment

                            Working...
                            X