Teade

Collapse
No announcement yet.

s-90'nete kõrged läbi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No mis nendel S-90 valjukatel sind nii hirmsasti häirib,kas see,et nad ei pea vastu,või see,et nad lihtsalt on liialt sittad?.
    pmst,kui mina enda võimult kõrged põhja keeran,ja teised natu üle poole jätan on minu arust heli sitt, ja see kõrge hakkab MINULE kõrvadelle. IMO mulle tunduvad kahtlased pigem S-90 kesk kui kõrge.
    Aga, asi on kindlasti ka selles,et ma pole kuulnud ühtki korraliku süsteemi, ja kui mul mängib 10H lugu, olen ma punnis silmadega, mis vahe siiski on S-90nel ja muusikakeskusel vms.(mitte,et ma muidu muusikat unost kuulaks, kus on 95kpbs lood. 320 on mulle piisav).
    IMO

Comment

No seda ei saa öelda, te vastu ei pea 18 aastat vanad kõlarid ja alles nüüd jäi kõrge ots maru vaikseks
      No põhimõtteliselt ongi plaan vahetada nii kõrged kui ka keskmised ära...
      Ja härib see,et nad jubedalt kriiskavad ja heli eriti ei tee:S
      Mäll-mäll

Comment

ma ei saa aru mida te hädaldate. kui endal oleks s90, oleks ma elu häppi. präegust tulevad mul kõrgemad hääled creative p380 junnidest, bass tollel ***** maha keeratud, bassi teeb ssw3000. minule ikka täitsa piisav. arvutis neid kõrgeid hääli natuke tõstetud ka ja violaa.
        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

No mõni on häppi...Mõni sõimab eluvalup**aks...
          Ise pean neid keskmisteks ja 18 aastat vanade kõlarite kohta on nad ikka päris head...

Ikkagi...Kui keegi oskab mingit valjukat pakkuda mis sobiks sinna siis võite pakkuda
          Mäll-mäll

Comment

kommenteeriks, et kõrgete elemendid lähevad läbi siis, kui liiga lahja võim on ja nuppu keerab mõni, kes klippimisest aru ei saa. Kui võim suruda klippima, siis hakkab osa madala otsa võimsusest kõrgete piirkonda minema ja see need läbi lasebki. Põhjuseks siis see, et võimul tuleb toitepinge piir vastu, signaalilt lõigatakse tipp järsku minema ja see järsk nurk seal on võimalikult kõrge sagedusega.

Comment

Asi ongi selles, et ei ole kuulanud nii, et heli moonutab kõrgete poolelt või siis selline värk toimuks,et kõrged mängivad kõvasti ja siis kui bass taha tuleb siis läheb vaiksemaks...Seda pole olnud...
              Mäll-mäll

Comment

Kui juba asendad, pead nagunii valjuhääldi sageduskara üles mõõtma hakkama, sest ilma ei tea, kas sobib.

Mina teeksin umbes nii:

Vaatad filtri skeemi, vaatad S90 tundlikkust. Laenad Sind huvitava tviitri (SC10N näiteks). Sobitad kõlarisse nii, et tundlikkus ja takistus sobiksid. Võtad üles sageduskara ja otsid sealt hüpet lõikesageduse peal. Mõtled, mis valesti läks. Parandad. Kordad protseduuri.
                If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Päris nii spets veel ei ole, et hakkaks filtrit tegema ümber...No siis tuleb lihtsalt samasugused uued lasemele panna:S
                  Mäll-mäll

Comment

Working...
                  X