Teade

Collapse
No announcement yet.

mis võimendi SM1000-le ja S400-le???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis võimendi SM1000-le ja S400-le???

kavas oleks osta endale ühed kõlarid! kas siis sm1000 või s400
    aga ma ei saa aru kui s400 max heli võimsus on 400 kas siis võimendi peab olema RMS400 ka???
    Ühesõnaga ei jaga seda matsu välja!
    ja kas mõned vanemad radiotehnika võimendid suudaksid ära võimendada kui neist nüüd ühe paari kasuks otsustada!
    Võimendi võimsuse all mõtlen siis et saaks maksimaalse võimsuse kõlaritest!
    Nagu ma aru saan on see 400w hetkeline võimsus aga palju siis on RMS

Ärge vihastaguge ma täielik algaja!

Originally posted by töötu@Apr 6 2006, 20:21
    kavas oleks osta endale ühed kõlarid! kas siis sm1000 või s400...
    Ega pole mõttesse tulnud ise kõlareid ehitada? Või lasta kellelgi teha? Ma usun, et sama summa eest saaks veidi parema asja, kui need RRR asjad.

Comment

jah see oleks isegi mõeldav! tahaks sellist mõnusat tüpsu))

Soovitusi!!!

Comment

Kumba kasuks otsustaksid, kas teeksid ise või telliksid?

Comment

Originally posted by töötu@Apr 6 2006, 20:21
          ja kas mõned vanemad radiotehnika võimendid suudaksid ära võimendada kui neist nüüd ühe paari kasuks otsustada!
          See on sama kui osta endale Lamborghini Murcielago (või mõni muu 500+ hobujõuga muskelmasin), ning alla panna 50km kiirusindeksiga rehvid.

Kui on raha niipalju et saad head kõllid aga sita võimu, siis osta pigem mõlemad keskmised - keti tugevus sõltub nõrgimast lülist.

Antud juhul eriliselt head heli oma hinnaklassis ei tee ei RRR võimendid, ega kõlarid. Sama hinna eest saab mõndagi paremat (v.a. juhul kui vajad lihtsalt tümakat, sellega saavad hakkama küll)

Andres.
          Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
          Andres, djhut.pri.ee
          59103952

Comment

hea meelega teeks ise!
            meisterdamine meeldib!

Comment

rohkem tahangi teada et mis võimuga peaks arvestama et need sobiksid selliste kõlaritega!
              Toa pind on mul 50m2 kunagi elas all naaber kellel olid s-90! üleval igatahes põrand värises vahel))
              Sealt ka see väike pisik!

Comment

Nüüd tuleks määrata, kui suur on eelarve, mida oled valmis kõlarite alla panema. Ütleme nii, et Visatonilt saab juba 2,5Keek juba suht hea kompunni.

Comment

Originally posted by töötu@Apr 6 2006, 20:50
                  hea meelega teeks ise!
                  meisterdamine meeldib!
                  Kui puutöö käpas, siis soovitaksin sulle üht väga levinud kooslust, millega siisn foorumis on oma 10x vähemalt proovi tehtud, ning siiamaani olen mina vaid positiivseid kommentaare kuulnud.

http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...opic=23901&hl=

Selle eelarve tuleb circa 2000.- natukene ilmselt läheb ka peale, kuna esimesel korral võibolla vaja midagi osta, mida järgmiste projektide puhul ostma enam uuesti ei pea.

Andres@soovib jõudu ja jaksu!
                  Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
                  Andres, djhut.pri.ee
                  59103952

Comment

2500eeku oleks siis ainult kõlarid????
                    no ütleks et 5000 kõik kokku kõlarid pluss võimendi!
                    Hetkel lihtsalt arvestaks selle 50m2 pinna kohta!

Ja samas küsimus kui palju oleks siis normaalne võimsus sellises ruumis!
                    Pidevalt ma ju lõppu seda volume nuppu ei keera!

Comment

Ka mina olen selle koosluse ära proovinud. Väga mõnusat häält teeb. Aga hinna koha pealt ma ütleks nii, et 2000EEK ei saa seda teha. Ilma kasti materjalita ja spoonimiseta läks mul see maksma 2500EEK.

Minu omad siis:
                      http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=23651

Heli kohapealt on nii, et mind natuke küll häirib väike muhk, mis tahaks 2-3db maha tõmbamist. See siis kuskil mingi 70-75Hz juures. Küll aga peaks see bassi maiale inimesele rõõmu pakkuma! B-)

PS: Minu teemas tuleb varsti uuendus :P Peaks varsti piigid kätte saama.

EDIT: Trükiviga.

Comment

Originally posted by töötu@Apr 6 2006, 21:06
                        2500eeku oleks siis ainult kõlarid????
                        no ütleks et 5000 kõik kokku kõlarid pluss võimendi!
                        Hetkel lihtsalt arvestaks selle 50m2 pinna kohta!
                        Lugesin paari su postitust, tekkis küsimus: Mida sa nendelt kõlaritelt ootad? Et nad esitaksid heli nii, nagu see on lindistatud, või siis teine variant, teeksid võimalikult kõva heli ja bassi?

Ehk siis:

Kvaliteet vs. Kvantiteet.
                        Andres, djhut.pri.ee
                        59103952

Comment

kvaliteet on ikka tähtsam! ja samas näiteks ei tahaks mõttetult kalliks ajada!

ja summa suhtes on see, et ega kui ma ise ehitan ma ju kohe valmis ei saa! tasapisi raha juurde ja nii edasi!

Comment

Originally posted by töötu@Apr 6 2006, 21:14
                            kvaliteet on ikka tähtsam! ja samas näiteks ei tahaks mõttetult kalliks ajada!

ja summa suhtes on see, et ega kui ma ise ehitan ma ju kohe valmis ei saa! tasapisi raha juurde ja nii edasi!
                            Sel juhul soovitan esialgu minu poolt pakutud komplekti juurde jääda - lihtne, kindel, odav. Tulemus on paganama hea selle hinnaklassi kohta.
                            Andres, djhut.pri.ee
                            59103952

Comment

Originally posted by andmets+Apr 6 2006, 21:34--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (andmets @ Apr 6 2006, 21:34)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-töötu@Apr 6 2006, 21:14
                              kvaliteet on ikka tähtsam&#33; ja samas näiteks ei tahaks mõttetult kalliks ajada&#33;

ja summa suhtes on see, et ega kui ma ise ehitan ma ju kohe valmis ei saa&#33; tasapisi raha juurde ja nii edasi&#33;
                              Sel juhul soovitan esialgu minu poolt pakutud komplekti juurde jääda - lihtne, kindel, odav. Tulemus on paganama hea selle hinnaklassi kohta. [/b][/quote]
                              Sekundeerin. Tulemus on tõesti vaeva väärt.

Comment

Working...
                              X